Gündem BUGÜN DUYURULDU! Bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli Bayram İkramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatırılacak?

BUGÜN DUYURULDU! Bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli Bayram İkramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatırılacak?

19.04.2022 - 19:50 | Son Güncellenme:

Bayram ikramiyesi hakkında açıklamalar bugün yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin canlı yayında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bayram ikramiyesinin ne zaman ve ne kadar yatırılacağını duyuran Bakan Bilgin vatandaşları arayışa geçirdi. Peki bayram ikramiyesi ne zaman ve ne kadar yatacak, yeni zam geldi mi?

BUGÜN DUYURULDU Bayram ikramiyesi ne kadar oldu Emekli Bayram İkramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatırılacak

2018 Yılından bu yana verilmeye devam eden bayram ikramiyesi hakkında meraklı arayış devam ediyor. Toplam 4 yıldır verilen bayram ikramiyesi, Ramazan ve Kurban Bayramı'nda olmak üzere yılda iki kez veriliyor. Emekli, dul, yetim ve malulen emekli vatandaşlara, geçtiğimiz yıl verilen bayram ikramiyesi 1100 TL olmuştu. Peki bu yıl yeni rakam kaç? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, ne kadar oldu? Bayram ikramiyesi zammı belli oldu mu, ne zaman verilecek? İşte konuya ilişkin güncel durum...

Haberin Devamı

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK, NE KADAR?

2-3-4 Mayıs 2022 Tarihlerinde Ramazan Bayramı kutlanacak.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Bakan Bilgin, "İkramiye bin 100 lira olarak 28 veya 29 Nisan'da ödenecek." dedi.

BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM YAPILACAK MI? 

Bu konuda henüz bir kararımız yok. İkramiye bin 100 lira olarak 28 veya 29 Nisan'da ödenecek. Ödeme tutarı her zaman değerlendirilebilir. Sayın Cumhurbaşkanımızın gündeme getirebileceği şeyler olabilir.  Tüm dünyanın gündeminde enflasyonu yok etme amacı varken, hiper enflasyon tehlikesini çağrıştıracak söylemleri doğru bulmuyorum.