Gündem Bedelli askerlik 4. celp dönemi açıklandı mı? E-devlet askerlik sorgulama

Bedelli askerlik 4. celp dönemi açıklandı mı? E-devlet askerlik sorgulama

05.11.2018 - 14:08 | Son Güncellenme:

Bedelli askerlik başvurularının sona ermesinin ardından gözler Bedelli askerlik 4. celp dönemine çevrildi. Binlerce asker adayının merakla araştırdığı Bedelli askerlik 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak merak konusu.

Bedelli askerlik 4. celp dönemi açıklandı mı E-devlet askerlik sorgulama

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarılan Bedelli askerlik kanunu 3 Ağustos'ta Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yürürlüğe girdi. Üç ay süren başvuruların ardından Bedelli askerliğe başvuru süreleri sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından gözler yeni celp dönemi tarihlerine çevrildi. Bedelli askerlik kanunundan yararlanan binlerce genç şimdilerde yeni celp dönemlerinin ne zaman belli olacağını merak ediyor. Peki Bedelli askerlik 4. celp tarihi ne zaman belli olacak?

Haberin Devamı

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP TARİHİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bedelli askerlik yeni celp dönemleri için gözler Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğüne çevrildi. 4 Kasım'da sona eren Bedelli askerlik başvurusunun ardından yeni celp dönemleri ne zaman belli olacak sorusu işlemlerini tamamlayan adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. Henüz net bir açıklama olmasa da Milli Savunma Bakanlığı tarafından yeni celp dönemlerinin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.