Gündem Beni Affet 947. yeni bölümde neler yaşanacak? - izle

Beni Affet 947. yeni bölümde neler yaşanacak? - izle

31.03.2016 - 15:44 | Son Güncellenme:

Beni Affet dizisi izleyenlerinin karşısına yepyeni bir bölümle gelmeye hazırlanıyor. Hafta içi her gün yayınlanan Beni Affet dizisinde yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Dün yayınlanan Beni Affet 946. son bölümde Kemal’in sağlık durumu iyiye gidecek mi? Geçirdiği ameliyatın ardından, bilinci yerine gelen ve sağlık durumu iyiye giden Kemal’in ağzından çıkan ilk kelime Bahar olur. İşte Beni Affet son bölümden ayrıntılar haberimizde.

Beni Affet 947. yeni bölümde neler yaşanacak - izle

Star TV'de yayınlanan dram türündeki televizyon dizisi olan Beni Affet yeni bölüm ile ekrana gelecek. 2011 yılında Show TV başlamış olup, 2012 yılında star TV'ye transfer olan Beni Affet dizisi halen devam etmektedir. Beni Affet, hafta içi her gün 17:00 da yayınlanmaktadır. Beni Affet 947. bölümde Kemal’in sağlık durumu iyiye gidecek mi?

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜMDEN İNANILMAZ KARELER

Kemal’in sağlık durumu iyiye gidecek mi? Geçirdiği ameliyatın ardından, bilinci yerine gelen ve sağlık durumu iyiye giden Kemal’in ağzından çıkan ilk kelime Bahar olur.

Beni Affet 947. yeni bölümde neler yaşanacak - izle

Kemal’in başına gelenler nedeniyle üzüntüden kahrolan Bahar, bu süre boyunca Demir ile olan ilişkisini gözden geçirme fırsatı bulur. Umut’a kız arkadaş bulmak için çabalayan Sevgi’nin hayalleri maalesef suya düşer.

Beni Affet 947. yeni bölümde neler yaşanacak - izle

Hasret’in Güneş’in başına açtığı olayı Cüneyt’e anlatan Feride, artık kızının yanında olmasını istemektedir. Ancak Cüneyt ise aynı kaygıyı Sedat’la yaşamak zorunda kalacak olan kızı için taşımaktadır.

Beni Affet 947. yeni bölümde neler yaşanacak - izle

Eylül’ü iyileştirmek için gelen Levent, fizyoterapistlerle koordineli çalışarak, Eylül’ü ayağa kaldırmak için çabalamaktadır.

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BENİ AFFET DİZİSİNİN KONUSU

Dizinin Konusu: Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.