Gündem Beni Affet son bölümünde şoke eden gelişme! - İzle

Beni Affet son bölümünde şoke eden gelişme! - İzle

17.01.2016 - 11:28 | Son Güncellenme:

Star ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan Beni Affet dizisi 893. son bölümü nefes kesti. Heyecanın dorukta olduğu Beni Affet son bölümünde Feride'nin neler yapacağı merak konusu olmuştu. İşte Beni Affet son bölümü ve yaşanan şok gelişmeler...

Beni Affet son bölümünde şoke eden gelişme - İzle

Türkiye ’nin en çok izlenen günlük dizisi Beni Affet 893. yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün paylaştığı Beni Affet dizisi hafta içi hergün izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Peki Beni Affet son bölümünde neler oldu? İşte o ayrıntılar..

Beni Affet 894. bölümü 19 Ocak 2016 Pazartesi akşamı saat 17:00'dan itibaren TV ekranlarında olacak.

BENİ AFFET SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Feride, yaşadığı zorlukarın üstesinden gelebildi mi?

Oğlunun tedavi olması için, İnci ile evliliği bile göze alan Kemal’in tüm çabaları boşa gider. Bahar ve Kemal oğullarının sağlığı için endişelenirken, Yusuf’un iyileşmesi ve ikilinin birbirlerine kavuşmasını istemeyen İnci’nin ise keyfi yerindedir. Yeni evli Kader ve Mahir çifti ise güzel günlerin tadını çıkarırlar.

Haberin Devamı

Ankara’ya gelen Sultan, Reyhan’dan istediğini almaya kararlıdır. Sedat’ın üstüne kalan dertle tek başına uğraşan Feride’nin gücü, yaşananlarla mücadele etmeye yetebilecek midir? Aziz ve Eylül’le duygularını paylaşan Cüneyt, çok tekin bir adam olmayan Sedat’ın Feride’nin başını derde sokmasından endişelenir.

Yayın Günü : 18 Ocak Pazartesi
Yayın Saati : 17.00

BENİ AFFET SON BÖLÜMÜ - TIKLA İZLE