Gündem Beni Affet son bölümünde Yusuf’un hastalığı ortaya çıktı - İzle

Beni Affet son bölümünde Yusuf’un hastalığı ortaya çıktı - İzle

01.01.2016 - 08:40 | Son Güncellenme:

Star Tv'de yayınlanan Beni Affet dizisi yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Dizinin son bölümünde ise, Bahar’ı ve Yusuf’u eve getiren Şahin ve Sevgi, Yusuf’un hastalığını öğrenerek, İnci’nin bebeğine neden ihtiyaç duyduklarını anlarlar. İşte Beni Affet yeni bölümü ve son bölümünde yaşananlar...

Beni Affet son bölümünde Yusuf’un hastalığı ortaya çıktı - İzle

Beni Affet 882. Bölüm'ü ile ekrana geldi. Dizinin son bölümünde İnci’nin bebeğinin sağlığı tehlikede midir? Beni Affet yeni bölümünde neler olacak? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler için haberimizdeki linki takip etmeniz yeterli olacaktır.

Bahar’ı ve Yusuf’u eve getiren Şahin ve Sevgi, Yusuf’un hastalığını öğrenerek, İnci’nin bebeğine neden ihtiyaç duyduklarını anlarlar. Yeni yılı klinikte tek başına geçiren Demir ise Bahar’ı Kemal’den uzak tutmaya kararlıdır. Aniden sancılanarak, hastaneye kaldırılan İnci’nin bebeğinin sağlığı tehlikede midir?

Kozanlar ise yeni yıl kutlaması ve kız isteme telaşını aynı anda yaşarlar. Aile arasında yapılan sade bir törenle Reyhan ve Murat nişan yüzüklerini takarlar. Yangın olayını inceleyen Savaş Komiser ’in, Deniz’in bulunamayışının, Feride’nin hayatta olma ihtimalini arttırdığını belirten ifadesi acaba hangi gelişmelere neden olacaktır?

BENİ AFFET YENİ BÖLÜM - İZLEMEK İÇİN TIKLA