Gündem ‘Benim için artık hayat bitti’

‘Benim için artık hayat bitti’

31.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ifadesinde Fırat Özdemir, Semih Kaya, Tanın Yılmaz ve Merve Yılmaz’ın kendisinden baskı yoluyla yüksek miktar para talep ettiğini ve artık veremeyeceğini söylediğinde şiddete maruz kaldığını aktardı

‘Benim için artık hayat bitti’

Çiğdem Yılmaz - Normalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan, bu kez müşteki koltuğundaydı. Avukatları aracılığıyla kuzeni Tanıl Yılmaz ve eşi Merve Yılmaz hakkında hakaret, yağma ve tehdit suçlamalarıyla suç duyurusunda bulunan Erzan önce gün Yılmaz çifti hakkında müşteki sıfatıyla ifade verdi.

Haberin Devamı

Üç katını istedi

Erzan ifadesinde, 2013’ten itibaren Tanın Yılmaz ve Merve Yılmaz’ın parasını değerlendirdiğini söyledi. Erzan, Merve Yılmaz 2022 yılında kendisine getirdiği 1 milyon iki yüz bin liradan da, 3 kat faiz talep ettiğini ve kendisini tehdit ederek hak etmedikleri paraları aldığını, Yılmaz çiftinin hesaplarının araştırılmasını gerektiğini söyledi. Erzan 2020 yılında da, Tanın Yılmaz’ın Denizbank Florya 4.5 milyon lira kredi kullandığını belirtip, “21 ay boyunca ayda 173 bin TL olmak üzere kredi taksitlerini ben ödedim. 2022 yılında da, Atilla Baltaş isimli bir tefeciden aldığım parayla kredisini kapattım” dedi.

‘Şiddete maruz kaldım’

Erzan, Fırat Özdemir ile Semih Kaya’nın da kendisinden baskı yoluyla para talep ettiğini, 8 Mart 2023’te Tanın Yılmaz ve Merve Yılmaz’ı da yanına alarak, Fırat Özdemir’in Etiler’deki ofisine gittiğini, orada bulunan dört isme de, kendisinden çok yüksek ödemeler aldıklarını ve bu paraların bankaya ait olmadığını ve bu taleplerine son vermelerini gerektiğini söylediğini anlattı. “O günden sonra deyim yerindeyse benim için hayat bitti” diyen Erzan, fiziksel ve sözlü şiddete maruz kaldığını aktardı.

Haberin Devamı

‘Benim için artık hayat bitti’

Zorla kağıt imzalattılar

Fırat Özdemir ve Semih Kaya ziyaretinden sonra Merve Yılmaz ve Tanın Yılmaz’ın da kendisine yönelik tehdit ve hakaretlere başladığını öne süren Erzan, 7 Nisan 2023’de Erkan Ergene ve Moctaba Hakani’nin Çorlu’daki evinin önüne geldiğini kendisini tehdit ettiğini ve daha sonra ise bu şahsıların evinin içine girdiğini ve boş senet imzalatmaya çalıştıklarını ve kendisini, “Bunu imzalamak zorundasın, sen zaten ölmüşsün, bitmişsin. Bu imzayı at biz annene de bakarız” gibi sözlerle tehdit ettiğini iddia etti. Bu kişileri Merve Yılmaz’ın yönlendirdiğini öne süren Erzan, Merve Yılmaz ile Tanın Yılmaz’ın da Çorlu’daki evine gelerek, kendisine 8 adet borç kağıdı imzallattıklarını, bu kağıtları da Denizbank Genel Müdürlüğü’ne götürüp “Seçil’e 6 aydır ulaşamıyoruz, bize bu kağıtları verdi” dediklerini iddia etti.

‘Benim için artık hayat bitti’

Arda Turan’a küfürden suç duyurusu

Haberin Devamı

Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi, Arda Turan’ın Seçil Erzan’ın annesine küfür ettiği gerekçesiyle Arda Turan hakkında hakaret iddiasıyla Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda, Arda Turan’ın 2 Mart 2024 tarihinde Bodrum’da oynanan Bodrumspor-Eyüpspor maçı sırasında Seçil Erzan’ın yatağa bağlı annesine, galiz küfürler savurduğu suçlaması yer aldı.