Gündem Berna Öztürk kimdir? İşte elendikten sonraki son sözleri

Berna Öztürk kimdir? İşte elendikten sonraki son sözleri

20.02.2017 - 12:42 | Son Güncellenme:

Survivor'da bu hafta Berna Öztürk elendi. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 38 oyunda 18 galibiyet elde eden Berna Öztürk hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Peki Berna Öztürk kimdir? Elendikten sonraki son sözleri ne oldu?

Berna Öztürk kimdir İşte elendikten sonraki son sözleri

Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Berna Öztürk, Ünlüler kadrosunda yarışıyordu. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor'da bu yıl yarışmacı olarak katılan Berna Öztürk kimdir? Neden elendi? Berna Öztürk, eleme sonrası Survivor ada konseyinde neler söyledi...

Haberin Devamı

BERNA ÖZTÜRK NELER SÖYLEDİ?

Survivor'dan elenen Berna karar sonrası şunları söyledi: "Bu fırsatı bana verdiğiniz için teşekkürler. Çok güzel bir ay geçirdim daha çok geçirmek isterdim ama kader kısmet herkesin ellerine sağlık."

Acun Ilıcalı ise Berna hakkında şu sözleri söyledi: "Ben seni yeni tanıdım. Dürüstlüğün hareketlerine yansımış. Kaliteli duruşunu en başında hissettirdin. Örnek olacak tavır içerisindeydin hep o açıdan tebrik ediyorum seni."

BERNA ÖZTÜRK KİMDİR?

Berna Öztürk, 28 Nisan 1983'de doğdu. Çılgın karakteriyle ünlü olan Berna Öztürk, DJ'lik yapmaktadır.

Survivor 2017 yarışmacısı Berna Öztürk 28 Nisan 1983'de İstanbul'da doğdu. F.M.V. Özel Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamlayan Berna Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. İngilizce, İspanyolca ve Almanca bilen Survivor yarışmacısı, birçok spor dalıyla ilgilenmektedir.

Haberin Devamı

Kiteboard (IKO Uluslararası Eğitmen - Türkiye Yelken Federasyonu Eğitmen - Freestyle Türkiye İkinciliği), Hentbol (lisanslı/Sarıyer Spor Kulübü), Wake-board (lisanslı/Hip-Notics), Tenis, Voleybol ve Wing - Chun gibi spor dalları ile ilgilenen Berna Öztürk, DJ olarak tanınmaktadır.

Berna Öztürk'ün katkıda bulunduğu sevilen şarkılar:

-Son Verdim

-Yolcu

-Hande Yener / Ya ya ya ya

-Berksan / Oh oh

-Hande Yener & Volga Tamöz / Biri Var

-Hande Yener / Deli bile

Müzik alanındaki başarısının yanında oyunculuk alanında da yeteneğini gösteren Berna Öztürk, birçok projede rol aldı.

Diziler:
Saç saça baş başa, Görünmez Adam, Korkusuzlar, Kuzenlerim, Avrupa Yakası.

Sinema:
Balans ve Manevra

Kısa Film:
Kısmet/Kismet

Klip:
Barış / Yine de dönmem sana, Tarkan / Start the fire

Birçok tiyatro oyununda da oynayan Berna Öztürk, Çarkıfelek, Armağan Çağlayan'la Bu hafta ve İşte Benim Stilim'de de yer aldı.