Gündem Beyoğlu'nda şoke eden anlar! Taksici ile kadınlar birbirine girdi

Beyoğlu'nda şoke eden anlar! Taksici ile kadınlar birbirine girdi

05.09.2023 - 07:15 | Son Güncellenme:

Bir taksici ile iki yabancı uyruklu kadın arasında çıkan kavga kameraya yansıdı. Kavgayı diğer taksiciler gelerek durdurmaya çalıştı. İşte haberin ayrıntıları...

Olay, dün Beyoğlu Irmak Caddesi'nde meydana geldi. Yol kenarına aracını park eden taksici ile yabancı uyruklu olduğu öğrenilen iki kadın arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Haberin Devamı

TEKME ATTI, TAKSİCİLER ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Tartışmanın büyümesi üzerine kadınlar, taksiciye tekme ile saldırdı. Bu sırada kavgayı gören diğer taksiciler de yanlarına gelerek kadınları durdurmaya çalıştı. O anlar çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülere taksici ile kadınların tartışması yansırken, kadınların tekme attığı ve bu sırada diğer taksicilerin kavgayı engellemeye çalıştıkları görüldü.

Beyoğlunda şoke eden anlar Taksici ile kadınlar birbirine girdi

MEKANA GİREMEYEN KADINLAR ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Olay, geçtiğimiz Pazar gece saatlerinde Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi üzerindeki bir eğlence mekanının önünde meydana gelmişti. İddiaya göre yabancı uyruklu iki kadın, içeri alınmadıkları için kendi aralarında tartışma yaşadı.

Beyoğlunda şoke eden anlar Taksici ile kadınlar birbirine girdi

Kulübün görevlileri taksi çağırırken alkollü kadınlar, araca binmeyi reddederek vale personeline bağırmaya başladı. Bir süre kadınlar dubaları ellerine alarak park halindeki araçlara vurmaya başladı. Vale personeli Yunus Yüzer, kadınlara müdahale etmeye çalışırken taraflar arasında kavga çıktı. Kavga sırasında kadınlardan biri Yüzer’e vurmaya çalışırken yere düştü. Diğer kadın ise Yunus Yüzer’in gömleğini çekmeye başladı. Sinirlenen Yüzer, kadınlara tekme ile karşılık verdi. Bir süre sonra diğer personellerin araya girmesiyle kavga sona erdi. Olay sonrası şahıslar karakola giderken iki taraf anlaşarak birbirinden özür diledi ve şikayetçi olmadı. Yaşanan o anlar işyerinin güvenlik kamerasına ve çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

'ÖNCE BİRBİRLERİYLE KAVGA ETTİLER'

Konu ile ilgili konuşan vale personeli Yunus Yüzer, “Gece saatlerinde taksiden iki tane kadın indi. Kulübümüze çıkmayı istediler. O gün erken kapatacaktık ve alkollü oldukları için onları içeri almadık. Önce girişte birbirleri ile kavga ettiler. Daha sonra müşterilerimizin aracına zarar vermeye çalıştılar. O zaman ben müdahale ettim çünkü arabalar bize emanet. Müdahale ettiğimde bana saldırmaya başladılar. Dubayı alarak arabanın yan aynasını kırmaya çalışırken ben havada vurdum ve dubayı yere düşürdüm. Diğer hanımefendi de arkama geçerek önlüğümü çekti. Bana duba fırlatmaya başladılar. Sonradan kadınlar ile karakola gittik. İki taraf da anlaşarak şikayetlerimizi geri aldık. Birbirimizden özür diledik. Yabancı uyruklulardı” dedi.

Haberin Devamı

Beyoğlunda şoke eden anlar Taksici ile kadınlar birbirine girdi

DENETİME TAKILAN SÜRÜCÜDEN SKANDAL SÖZLER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler geçtiğimiz gün saat 00.00-02.00 saatleri arasında Kadıköy sahil yolu üzerinde de denetim gerçekleştirmişti.

Denetimler sırasında emniyet kemeri takmadığı için çevrilen 34 FHA 405 plakalı otomobilin sürücüsü Ş. E., polis ekipleri ve basın mensuplarına tepki gösterdi.

'HATALI SÜRÜCÜLERİ SİZE BİLDİRMEK İÇİN ACELEYLE GELDİM KEMER TAKAMADIM'

Ş.E., emniyet kemeri takmama nedenini "Hatalı sürücüleri size bildirmek için aceleyle geldim, kemer takamadım" sözleriyle savundu. O anları kayıt altına alan basın mensuplarına karşı sürücü Ş.E. "Kadıköy emniyet müdürünü ara, bunların hepsini alsınlar, neyi çekiyorsun sen. Olay olmadan kimse kimseyi görüntüye alamaz" dedi. Ş.E. hakkında 'emniyet kemeri takmamak' suçundan 464 TL cezai işlem uygulandı.

Haberin Devamı

2 KİŞİYE 'POLİSE MUKAVEMETTEN' GÖZALTI

Abart egzozdan işlem yapılan ve polis ekipleriyle tartışarak zorluk çıkartan sürücü F.B. ile arkadaşı ise 'polise mukavemetten' kelepçelenerek gözaltına alındı. Denetimler sırasında çevrilen 34 DNT 800 plakalı otomobilin sürücüsü F.B.'ye 'abart egzoz kullanmak' suçundan 4 bin 64 TL cezai işlem uygulandı. Abart egzoz olmadığını öne süren F.B.'nin kullandığı otomobilin daha önce de abart egzoz sebebiyle trafikten men edildiği ortaya çıktı.