Gündem Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, bugün mü? Bilim Kurulu Toplantısı yeni kararları ve sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, bugün mü? Bilim Kurulu Toplantısı yeni kararları ve sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

21.04.2022 - 00:39 | Son Güncellenme:

Bilim Kurulu Toplantısı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Son zamanlarda büyük merak konusu maske ile ilgili yeni kararların alınacağı Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, bugün mü? Bilim Kurulu Toplantısı saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek* Son dakika Bilim Kurulu Toplantısı için yeni karar...

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, bugün mü Bilim Kurulu Toplantısı yeni kararları ve sonuçları hangi tarihte açıklanacak

Son dakika haberleri arasında sabırsızlıkla takip edilen Bilim Kurulu Toplantısı ile ilgili sorular gündeme taşınıyor. Bilim Kurulu’nun gerçekleştireceği toplantının şimdiye kadar yapılanların en önemlisi olacağını ve maske kullanımıyla ilgili kararlar alınacağını belirtildi. Vatandaşlar ise Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta araştırmasına başladı.

Haberin Devamı

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya ve Bursa'ya yaptığı saha gezilerinde Bilim Kurulu’nun gerçekleştireceği toplantının şimdiye kadar yapılanların en önemlisi olacağını ve maske kullanımıyla ilgili kararlar alınacağını belirtmişti.

27 Nisan'da yapılacak toplantıda, koronavirüsün Omicron varyantı ve yüksek aşılama oranları sebebiyle dünyanın bazı noktalarında kaldırılan karantina uygulamasının da ele alınacağı belirtiliyor. Bilim Kurulu'nun gündemindeki bir diğer önemli madde ise, içlerinde Kurul üyesi isimlerin de bulunduğu geniş bir grup uzmanın tepkisini çeken aşılama ve test oranlarındaki düşüş olacak.