Gündem Bilim Kurulu Toplantısı yarın mı, ne zaman? Bakan Koca'nın açıklamaları bekleniyor...

Bilim Kurulu Toplantısı yarın mı, ne zaman? Bakan Koca'nın açıklamaları bekleniyor...

22.02.2022 - 21:29 | Son Güncellenme:

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, hangi gün yapılacak? Koronavirüs salgınında son durum, aşılama ve maske zorunluluğu ile ilgili konuların masada olacağı Bilim Kurulu Toplantısı'nda hangi kararlar çıkacak merak konusu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hangi açıklamalarda bulunacak?

Bilim Kurulu Toplantısı yarın mı, ne zaman Bakan Kocanın açıklamaları bekleniyor...

Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı bu hafta yapılacak mı, hangi gün yapılacak? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında her hafta toplanan Bilim Kurulu bu hafta maske zorunluğu, koronavirüs salgınında son durumu değerlendirecek.

Haberin Devamı

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN?

Her hafta Çarşamba ya da Perşembe günleri Bakan Koca başkanlığında toplanan Bilim Kurulu'nun Çarşamba günü toplanması bekleniyor. Toplantı günü ve saati henüz resmi olarak açıklanmadı.

BİLİM KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kurulu toplantısının gündemi ile ilgili şunları söyledi:

“Maskelerin ne zaman çıkacağı konusu da dahil olmak üzere bundan sonra neler yapılacağını net bir şekilde ifade edeceğiz. Gelecek hafta bir toplantı yapacağız. Corona virüsle mücadelede geldiğimiz noktayı göreceğiz. O toplantıda maske ve benzeri tedbirler, ne zaman test yapılması gerektiği dahil olmak üzere birçok konu ele alınacak.”