Gündem 'Bir daha cezaevine girersem ölürüm' demişti

'Bir daha cezaevine girersem ölürüm' demişti

16.11.2014 - 07:55 | Son Güncellenme:

Dün, nişanlısının evinde yakalanan şarkıcı Deniz Seki, nisan ayında cezaevine girmek istemediğini bu sözlerle anlatmış, "Beni assınlar daha iyi" demişti.

Bir daha cezaevine girersem ölürüm demişti

Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki, nisan ayında Star TV'de Kenan Erçetingöz'ün programına konuk olmuş gözyaşı dökmüştü.

Haberin Devamı

Kenan Erçetingöz'ün sorularını cevaplarken gözyaşlarına hakim olamayan ünlü sanatçı, 'Ben suçsuzum bir tek onu biliyorum. Bana yakıştırılanların hiç birini yapmadım. Hiç bir suçumu kabul etmiyorum. benim asabımı bozuyor. Hiç kolay değil tabi bunları kaldırabilmek, taşıyabilmek...' diye isyan etmişti.

CEZAEVİNİN KOKUSU GELİYOR BURNUMA

"8 ay yattığın bir yere tekrar gitmek, ne düşünüyorsun" sorusu üzerine şunları söylemişti.

Orayı bilip gitmek ne demek biliyor musun. Kokusu burnuma geliyor konuşurken. Oranın çok pis bir kokusu var, Allah düşmanımı düşürmesin. Allah cezasını çeken herkesi tez günde kurtarsın. Canlı canlı toprağa gömmek demek. Orası topraksız Zincirlikuyu. Ben oraya gitmeyi hak edecek hiçbir şey yapmadım. Bu zaten benim ciğerimi en çok yakan şeylerden bir tanesi. Ben bir daha yargılanmak istiyorum. Çünkü ben haklıyım, suçsuzum.

Haberin Devamı

BİR DAHA GİRERSEM ÖLÜRÜM

'Bir daha cezaevine girersem ölürüm. Beni assınlar daha iyi' diyen Deniz Seki, 'İntihar etmeyi düşündün mü hiç?' sorusuna ise şöyle cevap vermişti:'Hayatım boyunca böyle bir şey düşünmedim, hiç bir zaman da düşünmücem. Bir kere annemi düşünürüm herşeyden önce. O anneye yazık değil mi ya.. Allah korusun. Hiç bir zaman aciz olmadım.

Yazarlar