Gündem Bir Litre Gözyaşı'nda şok karşılaşma! 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşı'nda şok karşılaşma! 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

27.01.2019 - 10:21 | Son Güncellenme:

Bir Litre Gözyaşı 14. son bölümüyle ekranlara geldi. Pazar akşamları izleyicisinin karşısına çıkan Bir Litre Gözyaşı son bölümde Cihan'ı şok eden bir karşılaşma yaşandı. Peki büyük bir merakla beklenen Bir Litre Gözyaşı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşında şok karşılaşma 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı

Bir Litre Gözyaşı 14. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Kanal D'nin sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı 15. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

BİR LİTRE GÖZYAŞI 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Litre Gözyaşı'nda bu hafta Cihan ve Mahir'in dağ evinde mahsur kalmalarının üzerinden beş yıl geçmiş ve Mahir'in öldüğünü kabullenen Cihan, Ali ile evlenmeye karar vermiştir. Acı gerçeklerle yüzleşen aile Cihan'ın hastalığının tamamen durması ve kendine gelmesi ile mutlu olmayı başaracaktır.

Haberin Devamı

Cihan çalıştığı tekstil fabrikasının yeni sahibi olan Kerem'in Mahir'e olan benzerliği ile büyük bir şok yaşayacaktır. Cihan evlilik arafesinde karşısına çıkan Kerem ile birlikte kararını bir kez daha gözden geçirme fırsatı bulacaktır.