Gündem ‘Bir yumruktan ölmez sandım’

‘Bir yumruktan ölmez sandım’

05.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Attığı yumrukla mizah dergisi sahibi Çağın Türker’in ölümüne neden olan zanlı, “Bir yumruktan bir şey olacağını düşünmediğim için sabaha kadar eğlendim” dedi.

‘Bir yumruktan ölmez sandım’

İstanbul’da mizah dergisi ‘Size’nin sahibi Çağın Türker (40) geçen cumartesi akşamı kız arkadaşı D.E. ile Karaköy’de bir balık lokantasına gitti. Lokantada yan masalarında oturan Yusuf Ş. (30) ve arkadaşlarıyla uzaktan sohbet etmeye başladılar. Sevgililer ardından grubun bulunduğu masaya geçti. Görgü tanıkları tarafından argo konuştuğu ve küfrettiği iddia edilen Çağın Türker, masada bulunanlar tarafından zaman zaman uyarıldı. Bir süre sonra Çağın Türker ve kız arkadaşı lokantadan ayrıldı.

Haberin Devamı

Beyin travması

Masada telefonunu unuttuğu için yarım saat sonra geri dönen Çağın Türker, “Telefonu unutuyoruz, bir aramıyorsunuz” diye çıkışınca grupla tartıştı.

Dışarı çıktığında Yusuf Ş.’nin attığı yumrukla bilincini kaybeden Çağın Türker, kaldırıldığı hastanede geçen pazar beyin travması sonucu hayatını kaybetti. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü serbest bırakılırken, Yusuf Ş. adliyeye sevk edildi. Yusuf Ş. ifadesinde şunları söyledi: “Çağın Türker masada uyarımıza rağmen bize küfretti. Telefonunu unutup geri döndüğünde de yine küfredip bizi suçladı. Oysa masadaki telefonunun farkında bile değildik. Dışarı çıktığımızda alkolün de etkisiyle sallanarak önümüzde yürüdüğünü görünce, gidip sadece bir yumruk attım. Bir yumruktan bir şey olmayacağını düşündüğüm için arkadaşlarımla sabaha kadar eğlendik, çok üzgünüm ve pişmanım.” Yusuf Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. l ALİ AKSOYER DHA

Haberin Devamı