Gündem Bir Zamanlar Çukurova 37. bölüm fragmanı! Yılmaz ve Demir hapiste...

Bir Zamanlar Çukurova 37. bölüm fragmanı! Yılmaz ve Demir hapiste...

26.09.2019 - 09:33 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova 37. bölüm için heyecan dorukta. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde Yılmaz, gerçekleri öğreniyor. Züleyha ile yan yana gelen Yılmaz'ın Demir ile ilgili planı ne olacak? İşte Bir Zamanlar Çukurova 37. bölüm fragmanları...

Bir Zamanlar Çukurova 37. bölüm fragmanı Yılmaz ve Demir hapiste...

Yeni bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan dorukta. Yılmaz ve Züleyha bir araya geliyor. Ortalık yine karışacak. Yılmaz, eski günlerdeki gibi Züleyha'ya kavuşabilecek mi?

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 37. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukurova'da Jandarma bir kez daha, iki kişiyi ayrı ayrı sebeplerden tutukluyor. Öğrendiklerinden sonra Hünkar'ı öldürmek için harekete geçen Yılmaz, araya giren Fekeli'yi vuruyor. Müjgan ameliyathanede Fekeli'yi hayata döndürmeye çalışırken, kader Yılmz ve Demir'i de bir kez daha karşı karşıya getiriyor. Üstelik bu kez üzerinde demir parmaklıklar var.

Cengaver oğlunun sünnetini yapıyor. Ama önce Hatip'le hesaplaşması gerekiyor.

Şermin ile yakınlaşmak için her fırsatı değerlendiren Hatip en sonunda onu, yazlık evine götürüyor. Hatip ve Şermin arasındaki samimiyet git gide artarken, kendisine atılan iftiranın hesabını sormak için Cengaver de oraya gider ve silahlar çekilir. Aynı gün, Cengaver'in oğlunun sünneti var. Ve Adana'nın tüm ileri gelenleri düğün sahibi olarak Cengaver'i beklerken oğlu da babasının ve getireceği bisikletin yolunu gözlüyor.

Haberin Devamı

Yılmaz ve Züleyha buluşuyor.

Hünkar'ın yalanları ve tehditleri ile değişen kader kartları bu hafta yeniden dağılıyor. Züleyha'nın onu ölümden kurtarmak için, kendi hayatından vazgeçerek Demir ile evlendiğini öğrenen Yılmaz, şimdi kendini affettirmek istiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 37. BÖLÜM FRAGMANI - 2

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 37. BÖLÜM FRAGMANI