Gündem Bodrum Masalı 27. yeni bölüm fragmanında Aslı gerçeği Faryalı'dan öğreniyor!

Bodrum Masalı 27. yeni bölüm fragmanında Aslı gerçeği Faryalı'dan öğreniyor!

05.03.2017 - 09:57 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Bodrum Masalı 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen Bodrum Masalı dizisi son bölümde Aslı'nın kimin kızı olduğunu Faryalı öğrendi. 12 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek olan Bodrum Masalı dizisinde Faryalı, gerçeği kendi ağzından Aslı'ya söyleyecek.

Bodrum Masalı 27. yeni bölüm fragmanında Aslı gerçeği Faryalıdan öğreniyor

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Bodrum Masalı 26. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Bodrum Masalı dizisi ekrana gelen son bölümde gerçekleri öğrenen Faryalı kızı Aslı'ya yayınlanan yeni bölüm fragmanında gerçeği kendisi anlatıyor. Aslı'yı artık daha zor günler bekliyor. Yıldız, Faryalı'nın bir kızı olduğunu öğrendiğinde nasıl yanıt verecek? Bodrum Masalı yeni bölümü ile 12 Mart'da Kanal D'de...

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Faryalı, Aslı’nın kendi kızı olabileceğini anlamıştır. Süha, Faryalı’nın sorularına cevap olabilecek tek kişiye, Maya’nın ablası Yanna’ya ulaşır. Faryalı’nın sırrı, çözülmek üzerdir. Ama asıl büyük sürpriz henüz gerçekleşmemiştir. Gözde’nin geçirdiği düşük tehlikesinden Faryalı’yı sorumlu tutan Bora, var gücü ile Faryalı’nın eski sevgilisi Maya’yı bulmaya çalışmaktadır. Amacı Faryalı ile Yıldız’ı koparmak, Faryalı’yı Bodrum’dan göndermektir.

Aynı kadının Aslı’nın annesi olduğundan habersizdir. Aslı, annesi ve babasını ararken kendisine adım adım yaklaşan gerçeğin farkında değildir. Herkesin hayatı darmadağın olmak üzeredir.

BODRUM MASALI 27. BÖLÜM FRAGMANI