Gündem Bodrum Masalı 32. bölümünde Yıldız ile Maya karşı karşıya!

Bodrum Masalı 32. bölümünde Yıldız ile Maya karşı karşıya!

16.04.2017 - 10:17 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı 32. bölümüyle bugün yayınlanacaktı fakat ekranlarda olmayacak. Referandum için özel yayınlanan programdan dolayı Bodrum Masalı önümüzdeki hafta izlenebilecek. İşte Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde yaşanacaklar...

Bodrum Masalı 32. bölümünde Yıldız ile Maya karşı karşıya

Eğlenceli ve heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Bodrum Masalı bu akşam Kanal D'de olmayacak, haftaya 23 Nisan Pazar günü yayınlanacak. Bodrum Masalı'nın 32. yeni bölümünde Ateş ile Aslı hiçbir engele takılmadan evlenebilecek mi? Bora ve Faryalı yüzleşmesinde neler yaşanacak? Bora'nın itirafı herkesi şaşırtacak. Hepsi Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde izlenebilecek.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 32. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI 32. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BODRUM MASALI 32. BÖLÜM ÖZETİ

Faryalı ile Bora yüzleşiyor; Yıldız ile Maya bir araya geliyor!

Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde; Maya'nın Bodrum'a gelişiyle keyfi kaçan Yıldız, Faryalı ile ilişkilerinin de eskisi gibi olmadığını düşünür. Faryalı, Maya geldikten sonra geçmişte birlikte geçiremedikleri günlerin acısını çıkarmak ister. Ondan dolayı sık sık Aslı ve Maya ile bir araya gelir. Yıldız'ı ihmal ettiğini düşünen Faryalı, herkesin olacağı bir yemek düzenler. Yıldız ile Maya ilk defa aynı ortamda bulunurlar. İkili arasındaki yılların hesaplaşması nasıl sonlanacak?

Öte yandan Bora ile Faryalı yeniden yüzleşirler. Yıldız ve Maya'ya olan ilgisini dile getiren Bora, bu durumdan Faryalı'nın rahatsız olduğunu biliyordur. Çünkü Bora, Faryalı'nın her ikisinden de hoşlandığını düşündüğünü açıklar. Tüm gelişmeleriyle Bodrum Masalı bu akşam Kanal D'de olacak.