Gündem Bodrum Masalı dizisi son bölümün ardından 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Bodrum Masalı dizisi son bölümün ardından 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

07.05.2017 - 10:43 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Bodrum Masalı son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Bodrum Masalı dizisinde bu hafta Evren'i kurtarmaya çalışan Kelebek ile Ateş, Faryalı'nın kapısını çaldı. Son bölümden hemen sonra Bodrum Masalı 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide tüm dengeler değişiyor. İşte o detaylar...

Bodrum Masalı dizisi son bölümün ardından 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Bodrum Masalı 34. son bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. Ateş, babası Evren'i kurtarması için Faryalı'dan yardım istedi. Bora, Evren'i kaçırdıktan sonra Ateş onu kurtarmanın hesaplarını yapmaktadır. Kelebek ile bu işi neticelendiremeyeceğini anlayan Ateş, son çare olarak Faryalı'ya yardım almaya karar verir. Kelebek, abisi Faryalı'nın Evren ile arasındaki husumetten dolayı yardım etmeyeceğini düşünmektedir. Ateş, babasının kurtulması için ne yaptı? Faryalı, Evren'i kurtarmak için yardım etti mi? soruların cevabı son bölümde yanıt buldu.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 34. SON BÖLÜM

Bodrum Masalı, heyecan dolu son bölümüyle 7 Mayıs Pazar 20.00'de ekrana geldi.

Ateş ve Kelebek, Yıldız’ın itirazına rağmen Evren’i kurtarmak için tehlikenin göbeğine doğru yola çıkar. Ateş, Faryalı’nın yardım etmesine razı olmaz ama Faryalı ister istemez olayın ortasındadır. Evren’in amacı götürüldüğü yerden kurtulup Bora’yı bitirme planına devam etmektir. Bora bir yandan Evren’i durdurmaya bir yandan da Maya’ya yaklaşmaya çalışır. Maya ise onunla arasına mesafe koymakta kararlıdır. Hem Maya ve Aslı, hem de Yıldız birlikte seyahat planları yapınca Faryalı yine kızı ve sevdiği kadın arasında kalır.

Hesaplaşmak üzere Yıldızlı Otel’e giden Gözde, Su’nun ona karşı öfkesini kaldıramaz ve fenalaşır, hastaneye kaldırılır. Karnındaki bebeği çoktan düşürdüğünü gizlemesi artık imkansızdır.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 35. BÖLÜM FRAGMANI