Gündem Bugün hangi yollar kapalı? 24 Temmuz'da İstanbul'da hangi yollar açık?

Bugün hangi yollar kapalı? 24 Temmuz'da İstanbul'da hangi yollar açık?

24.07.2020 - 09:11 | Son Güncellenme:

Bugün Cuma namazı ile birlikte Ayasofya Camii ibadete açılacak. Fatih'de bulunan Ayasofya Camii'de kılınacak olan cuma namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak. Ayasofya'nın bulunduğu çevrede bazı yollar ise trafiğe kapatılacak. İstanbulluların merakla araştırdığı bugün hangi yollar kapalı, 24 Temmuz'da İstanbul'da hangi yollar kapalı sorusun yanıtlarını haberimizde derledik.

Bugün hangi yollar kapalı 24 Temmuzda İstanbulda hangi yollar açık

Bugün tarihi bir gün...Ayasofya Camii ibadete açılıyor. Cuma namazı kılınarak ibadete açılacak olan Ayasofya camii'ne, Diyanet İşleri Başkanlığı, 3 imam ve 5 müezzin atadı.

Haberin Devamı

Ayasofya'da görev alacak 3 imam: Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, Ferruh Muştuer, Bünyamin Topçuoğlu.

Atanan müezzinler ise, Mehmet Hadi Duran, İbrahim Çoban, Şükrü Asıleren, Alpcan Çelik, Rıdvan Akbaş oldu.

BUGÜN HANGİ YOLLAR KAPALI?

Ankara Caddesi, Sahil Kennedy Caddesi Taşhanlar Varyant ile Sirkeci Meydan arası çıkan tüm cadde ve sokaklar, Alemdar Caddesi, Galata Köprüsü, Namık Kemal Caddesi, Ordu Caddesi, 10. Yıl Caddesi Topkapı tünelden sahil istikametine, Ragıp Gümüşpala Caddesi Atatürk köprüsünden Sirkeci istikametine, Gazi Mustafa Kemal Caddesi, Ekrem Kurt Bulvarı hipodrom önünden sahil istikametine, Ahırkapı Caddesi Sultanahmet istikametine, İshakpaşa Caddesi, Aksakal Sokak, Ebusuud Caddesi, Küçükayasofya Caddesi, Torun Sokak, Tavukhane Sokak, Nakilbent Sokak, Klodfarer Caddesi, Peykhane Caddesi, Cemal Yener Tosyalı, Revani Çelebi Sokak, Hacı Kadın Caddesi, Divanyolu Caddesi, Piyerloti Caddesi Kadırga Caddesi'nden itibaren, Dostluk Yurdu sokak, Babıali Caddesi, Alayköşkü Caddesi, Gülhane Parkı girişleri, Hayriye Tüccarı Caddesi, Şehzadebaşı Caddesi, Hükümet Konağı Caddesi, İmran Öktem Caddesi ve Reşadiye Caddesi."

Haberin Devamı

24 TEMMUZ'DA İSTABUL'DA HANGİ YOLLAR AÇIK?

Alternatif olarak Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil, Atatürk Bulvarı, D-100 Kuzey Güney, Rauf Orbay Caddesi, Türkeli Caddesi, Atatürk Köprüsü ve Fevzipaşa Caddesi güzergâhları trafiğe açık olarak kullanılacak.