Gündem Bursa'da feci kaza! İki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı

Bursa'da feci kaza! İki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı

03.11.2023 - 21:32 | Son Güncellenme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl'ün Şehitler Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Bursa'dan İnegöl'e seyir halinde olan Yunus T. (36) yönetimindeki 16 ANU 66 plakalı otomobil, yoldan U dönüşü yapmak için manevra yapan sürücü Yahya H. (58) yönetimindeki 16 BBB 268 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Haberin Devamı

Bursada feci kaza İki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı

Çarpışmanın etkisiyle araçlar savruldu. Kaza sonucu sürücüler ile Refika H. (55), Özlem Dutar (35), Ahmet Faruk D. (4), Abdullah Eren D. (8) ve Recep T. (48) yaralandı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Özlem Dutar ise kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bursada feci kaza İki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı

DÜĞÜNE GİDERKEN KAZA YAPTILAR

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen 2 otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin ölümüne 6 kişi yaralanmasına neden olan kazadaki detay yürek burktu. Kazaya karışan ailenin, İznik ilçesindeki yakınlarının düğününe katılmak için yola çıktıkları öğrenildi.

Özlem Dutar'ın babası Yahya Hüren, annesi Refika Hüren ve 2 çocuğu ile İznik ilçesindeki yakınlarının düğününe katılmak için yola çıktıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

Jandarma komutanlığı ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.