Gündem Çarşı, Bayern Münih taraftarlarını ağırladı

Çarşı, Bayern Münih taraftarlarını ağırladı

15.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Çarşı, Bayern Münih taraftarlarını ağırladı

Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı, 5-0 yenildikleri Bayern Münih taraftarlarını İstanbul’da ağırladı. Münih’te yaşayan Birol Demirel ile irtibata geçen Çarşı grubu, kendilerini çok iyi ağırlayan Bayern Münih taraftarlarına aynı şekilde karşılık vermek istediklerini belirtti. Yapılan organizasyonla, Bayern Münih’in Club Nr 12 ve Südkurve 73 taraftar gruplarından 40 kişi İstanbul’a geldi. Çarşı lideri Ayhan Güner ve Tolga Göksu’nun ev sahipliğindeki yemeğe katılan Clup Nr 12 tribün lideri Gregor Weinreich, “Futbolun sadece futbol olmadığını gösteren Beşiktaşlılara teşekkür ederiz” dedi. Çarşı lideri Güner ise, “Dostluğumuzu ve Beşiktaşlı duruşumuzu sergilemeye çalıştık”diye konuştu.

Haberin Devamı

Bayern taraftarlarına Beşiktaş atkısı, bere, takvim hediye edildi.


İstanbul’da buluşan iki sevgili

Çarşı, Bayern Münih taraftarlarını ağırladı

İzmirli Canan Bilmez ile Bayern Münih taraftarı Horst Rexauver de İstanbul’da buluşan ikililer arasındaydı. Horst Rexauver, “İsmimin anlamı Kartal Yuvası. Güvenle geldiğimiz İstanbul’da Beşiktaşlıların arasında olmak çok güzel. Bizim yaptığımızın çok daha büyüğünü çarşı yaparak karşılık verdi. Asla bitmeyecek dostluklar kurduk. Türkiye liginde Beşiktaş’ın şampiyon olmasını diliyoruz” dedi.

Tolga Göksu ise, “Futbolun kin ve düşmanlıkları değil, iyilik ve güzellikleri ortaya çıkarttığını iki taraftar grubu da iyi biliyor” dedi.