Gündem CHP'de İmamoğlu ile Özel kavga mı etti? 'İmamoğlu telefonu Özel'in yüzüne kapattı' iddiası

CHP'de İmamoğlu ile Özel kavga mı etti? 'İmamoğlu telefonu Özel'in yüzüne kapattı' iddiası

04.01.2024 - 21:28 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İBB Genel Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yerel seçim öncesi aday krizi mi yaşanıyor? CNN Türk Gece Görüşü programında Zafer Şahin son kulis bilgilerini paylaştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İBB Genel Başkanı İmamoğlu arasında bir kriz mi yaşanıyor? Özel ve İmamoğlu telefonda kavga mı etti? CNN Türk ekranlarında Hande Fırat ile Gece Görüşü programında Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin, Gazetci Hande Fırat'ın 'CHP'de bugün de aday belirlenmedi. İmamoğlu telefonu yüzüne kapattı dendi, gelecek hafta parti meclisinde konucağız dendi. İmamoğlu ve Özel arasında başta İzmir olmak üzere ciddi bir kavga mı yürüyor?' sorusu üzerine şu kulis bilgisini paylaştı: 

Haberin Devamı

'İMAMOĞLU'NUN LİSTESİ ÖZEL'İ KIZDIRDI'

Sabah saatlerinde bir bilgi verdiler bana. Bu kulis başka yerde de haber oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İmamoğlu arasında İstanbul İzmir adayları ve Ankara Çankaya'yı kapsayan bir kriz yaşanıyor. CHP İstanbul İl Başkanı, Ankara'ya geliyor ve Sayın Özel'e İmamoğlu'nun verdiği listeyi veriyor. Özgür Özel de buna tepki gösteriyor. İmamoğlu İstanbul'daki tüm ilçelerde verdiği isimlerin parti meclisinden geçmesini istiyor. Ankara Çankaya Belediye Başkanı olarak Gül Çifçi'yi istiyor. İzmir'de Buğra Gökçe'yi istiyor. Bir de Bodrum'da mevcut belediye başkanı Ahmet Aras'ın devam etmesini istiyor. Tabi bu tarz Özgür Özel'i kızdırıyor.

İkili üzerinde Veli Ağbaba üzerinden bir gerinlik yaşandığı konusunda bir kulis var. İmamoğlu'na yakın olduğu düşünülen isimlerin Özgür Özel ile görüşüp 'Bizim dediklerimizi dinlemiyor. Bizden bağımsız hareket ediyor. Bizimle istişare ediyor olsaydı bu liste işi buraya gelmezdi' dedikleri konuşuluyor Ankara Kulislerinde.

Yazarlar