Gündem Çocuklar Duymasın 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Çocuklar Duymasın 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

14.01.2018 - 10:15 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın 24. bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen dizide Haluk ve Meltem boşanamıyor. Tutku'nun planları Haluk ve Meltem arasındaki ilişkiyi bozabilecek mi? İşte yeni bölümden ilk detaylar...

Çocuklar Duymasın 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ile Haluk'un boşanmadığını öğrenen Tutku, ikilinin arasını açmak için yeni bir hamle yapıyor!

Haberin Devamı

Tutku ile yaptığı konuşma sonrası, duyduklarını kendine yediremeyen Meltem, mahkeme gününe kadar ortadan kaybolur. Mahkeme günü gelip çatar. Haluk mahkemede hakime ayrılmak istemediğini söyler. Şaşkına dönen Meltem, Haluk'tan ayrılmakta kesin kararlıdır ve evden ayrılır.

Meltem'i ziyarete giden Gönül ise Haluk'un sevgilisinin Tutku olduğunu öğrenir ve şaşkına döner.

Haluk ile sevgili olmanın hayallerini kuran Tutku, Meltem ile Haluk'un boşanmadığını öğrenince deliye döner. İkiliyi ayırmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Tutku, Haluk'un yanına giderek Meltem'in bir sevgilisi olduğunu ve onunla birlikte yurtdışına gittiğini söyler. Bu haber karşısında hem şaşıran hem de öfkelenen Haluk ne yapacak? Tutku'ya inanacak mı?

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN 24. BÖLÜM FRAGMANI

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahkemenin verdiği bir aylık süreç dolmuş, Haluk ve Meltem’in boşanma davasının günü gelip çatmıştır. Aslında davadan bir gün önce birbirlerini ilk defa anlamaya ve yakınlaşmaya başlayan Haluk ve Meltem, yine Tutku’nun büyük bir hamlesiyle darmadağın olur!

Tutku, Meltem’e gelip Haluk’la bir ilişkilerini olduğunu ve aralarından çekilmelerini söyler. Gururlu bir kadın olan Meltem, bu duyduklarını yediremez ve mahkeme gününe kadar ortadan kaybolur! Öte yandan Haluk, Meltem’in aslında neden boşanmak istediğini öğrenir ve büyük bir şok yaşar!

Dava günü, ikili hakimin karşısındaki yerini alır. Meltem boşanma konusunda son derece kararlıdır. Haluk’un kararı ise merak konusudur!