Gündem Connie Sawyer kimdir? Connie Sawyer 105 yaşında hayatını kaybetti...

Connie Sawyer kimdir? Connie Sawyer 105 yaşında hayatını kaybetti...

25.01.2018 - 11:14 | Son Güncellenme:

Connie Sawyer kimdir? 105 yaşında hayata gözlerini yuman Connie Sawyer, Ekran Oyuncuları Birliği ve Akademi’nin en yaşlı üyesiydi. Merakla araştırılan Connie Sawyer hakkında bilinenler ise şöyle...

Connie Sawyer kimdir Connie Sawyer 105 yaşında hayatını kaybetti...

Aramızdan ayrılan aktris, film ve dizi sektöründen emekli olan insanların yaşadığı bir topluluk olan “Motion Picture & Television Country House”ta yaşıyordu. İşte Connie Sawyer kimdir sorusunun yanıtı...

Haberin Devamı

CONNİE SAWYER KİMDİR?

Connie Sawyer (d. 27 Kasım 1912 ; ö. 21 Ocak 2018) ,Amerikalı tanınmış eski aktris. Oyuncu Pueblo, Kolorado'da doğdu ve Oakland, Kaliforniya'da yetişti.

Sawyer'in oyunculuk kariyerinde rol aldığı yapımlar arasında; The Mary Tyler Moore Show, The Rockford Files, Hawaii Five-O, Dynasty], When Harry Met Sally..., Murder, She Wrote, Home Improvement, Seinfeld, Boy Meets World, Will & Grace, That '70s Show, 8 Simple Rules, ER, How I Met Your Mother ve The Office sayılabilir.

Amerikalı efsanevi kadın oyuncu Connie Sawyer 21 Ocak 2018'de Woodland Hills, Los Angeles, Kaliforniya'daki evinde 105 yaşında yaşlılığa bağlı sebeplerden ölmüştür.