Gündem Çukur 13. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı! Vartolu'dan Yamaç'a büyük sürpriz...

Çukur 13. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı! Vartolu'dan Yamaç'a büyük sürpriz...

15.01.2018 - 09:01 | Son Güncellenme:

Çukur 12. bölümü ile izleyenlerini yine ekran başına kilitlemeyi başardı. Çukur 12. yeni bölüme Yamaç'ın içlerindeki haini bulabilmek için başlattığı mücadele damga vurdu. İdris ise gelen mektup sonrası geçmişi araştırmaya başladı. İşte Çukur 13. yeni bölüm ilk fragmanı...

Çukur 13. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı Vartoludan Yamaça büyük sürpriz...

SHOW TV'nin fenomen dizisi Çukur bu akşam 12. bölümü ile ekrana geldi. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan dizide bu akşam yine heyecan doruka çıktı. İşte Çukur 13. yeni bölüm ilk fragmanı...

ÇUKUR 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI



ÇUKUR 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Çukur’un 12. bölümünde; heyecanlı dakikalar yaşanacak. Çukur, yepyeni bir dönemin eşiğine geliyor! Baykal’ın satranç hamleleri gibi adımları tıkır tıkır işlerken, Yamaç ise içlerindeki haini bulmaya odaklanır.

İdris, aldığı mektup sonrasında geçmişin perdesini aralamaya kararlıdır. Bunu, evinde sağladığı düzen için büyük bir tehdit olarak gören Sultan tehlikeli bir hamle yaparak Paşa’dan yardım ister. Koçovalı Ailesi’nde gerilim doruk noktasına çıkarken, çember herkes için giderek daralmaktadır!

Baykal tarafından tehdit edilen Vartolu, biricik Saadet’ini kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalırken, Yamaç Sena’dan gelen boşanma haberiyle yıkılır. Sena’nın hayatını riske atarak öğrenecekleri, her şeyi değiştirecektir!