Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Büyük Filistin Mitingi' paylaşımı: Milletimizin her bir ferdini davet ediyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Büyük Filistin Mitingi' paylaşımı: Milletimizin her bir ferdini davet ediyorum

27.10.2023 - 22:03 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Ekim'de İstanbul'da gerçekleşecek 'Büyük Filistin Mitingi' ile ilgili paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Büyük Filistin Mitingi paylaşımı: Milletimizin her bir ferdini davet ediyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımı şu şekilde: Yarın milletimizin her bir ferdini, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştireceğimiz, Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı tüm dünyaya bir kez daha göstereceğimiz #BüyükFilistinMitingi’ne davet ediyorum.

Haberin Devamı

 

MARMARAY, GAYRETTEPE-İSTANBUL HAVALİMANI METROSU, BAŞKENTRAY VE İZBAN ÜCRETSİZ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 28 Ekim'de düzenlenecek 'Büyük Filistin Mitingi'ne katılacak vatandaşlara kolaylık sağlanması amacıyla; İstanbul'da Gayrettepe- İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İZBAN banliyö tren seferlerinin ücretsiz olacağını duyurdu.

Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın kararıyla; 28 Ekim Cumartesi günü 'Büyük Filistin Mitingi'nde Gazze'ye ses olacak vatandaşlarımıza kolaylık sağlanması için İstanbul'da Gayrettepe- İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray seyahatleri ücretsiz olacak. Ayrıca Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İZBAN banliyö tren seferleri de bu tarihte ücretsiz hizmet verecek. Zulme karşı sesimizi en yüksek şekilde çıkarmak için bütün vatandaşlarımızı 'Büyük Filistin Mitingi'ne bekliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

 

'BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ' PROGRAMI BELLİ OLDU

AK Parti tarafından 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan 'Büyük İstanbul Mitingi' ile ilgili AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek 'Büyük Filistin Mitingi' milyonlarca vatandaşın yanı sıra özel konukları da ağırlayacak. Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek mitinge pek çok farklı ülkeden Devlet Adamları, Hükümet Temsilcileri, Siyasi Parti Liderleri katılacak" denildi.

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepkiler devam ediyor. Ak Parti tarafından 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı'nda yapılacak 'Büyük Filistin Mitingi' ile ilgili il başkanlığından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek mitinge; Dünyaca ünlü sanatçılar Yusuf İslam, Maher Zain ve Ömer Karaoğlu mitingde sahne alacak. Sanatçılar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, medya, sanat, spor, kültür ve iş dünyasından çok sayıda etkin isimler yer alacak. Mitinge yerli ve yabancı medya kuruluşlarının ise ilgisi büyük. Türkiye'nin yanı sıra dünya genelinde ulusal ve uluslararası yayın yapan medya kuruluşları mitingi takip etmek için akreditasyon yaptırdı" denildi.

Haberin Devamı

SİYASİ PARTİLERDEN YOĞUN KATILIM

Siyasi parti genel başkanlarının da mitinge katılacağının belirtildiği açıklamada, "Ayrıca mitinge MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da katılacak" ifadeleri kullanıldı.