GündemDEM Parti Iğdır İl Başkanı Alya Akkuş gözaltına alındı

DEM Parti Iğdır İl Başkanı Alya Akkuş gözaltına alındı

18.02.2025 - 20:28 | Son Güncellenme:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında DEM Parti il Başkanı Alya Akkuş gözaltına alındı.

DEM Parti Iğdır İl Başkanı Alya Akkuş gözaltına alındı

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı ve Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü'nce koordineli olarak yürütülen çalışma sonucunda DEM Parti İl Başkanı Alya Akkuş, ‘Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’ suçundan evinde gözaltına alındı. Akkuş’un evinde yapılan aramalarda, dijital materyallere el konuldu.

Haberin Devamı

İl Başkanı Alya Akkuş, işlemlerin devamı için Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilmek üzere hava yolu ile İstanbul’a gönderildi.

KEŞFETYENİ
Uzun zaman sonra ilk kez paylaştı! İddialara son nokta
Uzun zaman sonra ilk kez paylaştı! İddialara son nokta

Cadde | 18.03.2025 - 07:51

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde eski eşi Mohammed Alsaloussi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Aşk hayatı merak edilen Subaşı'dan dikkat çeken yeni kare geldi.

Yazarlar