Gündem Demirören Medya Lisesi’nde öğretmenlere vefa töreni

Demirören Medya Lisesi’nde öğretmenlere vefa töreni

25.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla vefa töreni düzenlendi.

Demirören Medya Lisesi’nde öğretmenlere vefa töreni

Törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmen’in şehit edilmeden önce söylediği ‘Mağusa Limanı’ türküsünün yeniden icra edilmesi duygusal anlar yaşattı. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören öğretmenlere hediye takdim etti.
Törene Demirören Medya Eğitim Projeleri Grup Direktörü Nuran Çakmakçı, TV Grup Başkanı Murat Yancı,  İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Dijital Grup Genel Yayın Yönetmeni Gülgün Bostancı Yavuz, DHA Genel Müdürü Celal Korkut, Kanal D Haber Koordinatörü Onur Tan, Demirören Müzik Kanalları & Radyolar Genel Yayın Yönetmeni Fatih Uslu, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atila Ertoğan, Medya Grubu yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tören pasta kesimi ile son buldu.