Gündem Denisa Gültekin kimdir? (bikini fitness)

Denisa Gültekin kimdir? (bikini fitness)

08.02.2017 - 10:22 | Son Güncellenme:

Türkiye bikini fitness şampiyonu Denisa Gültekin dün akşam yapılan SMS oylamasının ardından yarışmaya veda etti. Cumartesi akşamı ekrana gelen eleme konseyinde en çok ismi yazılan Denisa Gültekin kendine has tarzı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Peki Survivor'dan elenen Denisa Gültekin kimdir?

Denisa Gültekin kimdir (bikini fitness)

Denisa Gültekin dün akşam ekrana gelen Survivor'da yarışmaya veda etti. Denisa Gültekin Erdi Ünver, Sabriye Şengül, ve Adem Kılıççı ile çıktığı SMS oylamasında en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim oldu. Yarışmalarda üst düzey performans sergileyemesede ilk dakikadan kendine has tarzıyla öne çıkan Denisa Gültekin yarışmaya veda etti.

Haberin Devamı

DENİSA GÜLTEKİN KİMDİR?

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken genç yarışmacı, tanıtım fragmanından verdiği“Adada yılan mı var? Ben zaten evde besliyorum” mesajıyla dikkat çekti.

Yılanlara sarılıp pozlar veren ve evinde de bir bukalemun besleyen 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Milli sporcu olan yarışmacının, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluğu vardır.

Sosyal medya takipçisi her geçen gün daha da artan Denisa Gültekin, aylar sürecek mücadele öncesinde son mesajını şu sözlerle verdi: Artık zamanı geldi...Gidiyorum... Beni seven, destekleyen o güzel kalplerinizi yanımda götürerek..... Orda desteğinizi, varlığınızı hissetmek bana daha da güç verecek. Şimdi olduğu gibi. İyi ki varsınız sizi seviyorum.”