GündemDiriliş Ertuğrul 30. son bölümü nefes kesti! - İzle

Diriliş Ertuğrul 30. son bölümü nefes kesti! - İzle

20.10.2015 - 11:36 | Son Güncellenme:

İzleyenlerin merakla beklediği Diriliş 30. son bölümüyle dün akşam TRT 1'de yayınlandı. Uzun süredir Noyan’ın elinde tutsak olan Ertuğrul Oba’ya geri döndü. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 30. son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Nefes kesen sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Diriliş Ertuğrul son bölüm ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Diriliş Ertuğrul 30. son bölümü nefes kesti - İzle

Diriliş Ertuğrul dizisi izleyenlerine yine heyecan dozu yüksek bir bölümle ekrana geldi. TRT ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'un bu hafta yayınlanan bölümü yine gerilim doluydu.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen, televizyonun popüler yapımlarından Diriliş Ertuğrul, son bölümünde izleyenleri ekran başına kitledi.

Moğolların eline düşen ve gördüğü işkencelerden dolayı kılıç tutamaz hale gelen Ertuğrul, bu süre boyunca Noyan’ı daha yakından tanıma imkanı bulmuştur. Noyan’ın elinden kaçmayı başaran Ertuğrul, düşmanın amacını bilir bir şekilde obaya döner. Yapmak istedikleri konusunda iki oba beyini ikna etmek zorunda kalacak olan Ertuğrul’u oldukça heyecan dolu zamanlar beklemektedir.

Ertuğrul’un Oba’ya Gelişi Neleri Değiştirecek?

Ertuğrul, tarihin gördüğü en acımasız ordunun keşif birliğinin eline düşmüş, düşmanı Noyan’ı daha yakından tanıma fırsatı bulmuştur. Ancak, gördüğü ağır işkence ve elinin bir çiviyle delinmesi kılıç tutmasını neredeyse imkansız hale getirmiştir

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 30. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Noyan’ın keşif birliğinin Anadolu’da olma sebebini çok iyi öngören Ertuğrul, tedbir almak için bir an evvel obaya gidip hazırlıklara başlamaya kararlıdır. Öte yandan Selçuklu ordusu ile birlikte kış bittiğinde Moğol ordusuna karşı büyük bir savaşa girmenin hazırlığında olan Dodurga Beyleri ve Kayı Beyleri obaları birleştirip, bir ve diri olmaya karar verirler. Her iki obanın alplarının başına da ittifakla Tuğtekin getirilir. Böylece alplar tek bir komutan ile büyük savaşa hazırlanacaklardır.

Ne var ki öldü sanılan Ertuğrul’un aniden alpları ile çıkagelmesi sevenlerinde büyük bir heyecan ve mutluluk yaratırken; siyasi hesaplar içinde olanlarda da büyük bir sarsıntıya sebep olur. Dahası Ertuğrul’un Noyan komutasındaki öncü birlikler ve Moğol ordusuyla savaş için fikirleriyle, iki obanın beylerinin fikirleri birbirine uymamaktadır. Ertuğrul babasının kendine verdiği baş alplık vazifesini bırakmamaya da kararlıdır. Bu kararı yüzünden bir anda hem Korkut Bey’in hem anasının, hem ağabeyi Gündoğdu’nun hem de Tuğtekin’in karşısında olacaktır. İki obanın alpları da bu gerilimden etkileneceklerdir.
KEŞFETYENİ
Aylardır beklediği oğluna kavuştu! 'Hoş geldin Pamir'
Aylardır beklediği oğluna kavuştu! 'Hoş geldin Pamir'

Cadde | 12.06.2025 - 12:23

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Sahra Işık Aybirdi, bugün anne oldu.

Yazarlar