Geri Dön

Doğa Rutkay kimdir?

Doğa Rutkay kimdir? Başarılı oyunculuğuyla bilinen Doğa Rutkay büyük bir hayran kitlesine sahip. Son zamanlarda adından sürekli söz ettirmesi ise hayranlarını arayışa geçirdi. İşte Doğa Rutkay hakkında merak edilen bilgiler...

Doğa Rutkay kimdir?

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla tanınan Doğa Rutkay, adını başarılı projelerde geçirmeye devam ediyor. İşte Doğa Rutkay kimdir sorusunun yanıtı...

DOĞA RUTKAY KİMDİR?

Doğa Rutkay, (d. 30 Ekim 1978, Ankara), Türk aktris. Tiyatro oyuncusu Rutkay Aziz'in kızıdır.

Kariyeri

2000 senesi Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. 3 adet tiyatro oyunu, 3 filmi, 8 adet TV dizisi, 2 adet TV filmi, 6 adet TV programı var. Halen "Card Finans" reklamında rol alıp, TRT'de bir talk show yapmıştır. 2014'de KanalD de yayınlanan Buyur Burdan Bak programını sunmuştur. Şu an Show Tv de yayınlanan Güldür Güldür Show da rol almaktadır

Filmografi

1998 Günaydın İstanbul Kardeş Sadenaz - 2 Çağan Irmak
1998 Çiceği Büyütmek Tarık Alpagut
2001 Aşkım Aşkım Layla Uzun Filiz Kaynak
2002 Pembe Patikler Zeliş Julide Övür
2002 Her Şey Aşk İçin Cankat Ergin
2002 Şeytan Sofrası Lale Ömer Uğur
2004 Halk Düşmanı Deniz Erkavim Yıldırım
2005 Bendeniz Aysel Aybike Ebru Yalçın
2006 Avrupa Yakası Esra Jale Atabey Özberk
2007 Şölen Şölen Cemal Kavsar
2008 Aşkım Aşkım Layla Uzun Nursen Esenboğa
2009 Kandıramazsın Beni Focus Film

Filmleri

1998 Cumhuriyet Latife'nin Kız Kardeşi
2004 Şans Kapıyı Kırınca Hostes
2005 Gen Dr. Deniz
2007 Bayrampaşa : Ben Fazla Kalmayacağım Gelin
2009 Dersimiz Atatürk Latife Hanım
2010 Pak Panter Gülizar
2012 Patlak Sokaklar: Gerzomat Mary Jane
2012 Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede Leyla Şekerci
2016 Dedemin Fişi Pervin

Programlar

2000 50 Dakika
2002 Vaziyetler
2004 Passaparola
2004 Yaz Zamanı
2006 Işın Show
2005 Ceyhun Yılmaz Show
2005 Dikkat Şahan Çıkabilir
2008 Disko Kralı
2008 Doğayla Gece Yarısı
2008 Eğlence Pazarı
2013 Güldür Güldür
2015 Buyur Burdan Bak `
2017 Doğa Rutkay'la Her Şey Bu Masada

Özel hayatı

Doğa Rutkay, 3 Eylül 2014 tarihinde Kerimcan Kamal ile evlendi.

Merdivenden kızak yaptılar, aracın arkasına bağlayıp doyasıya eğlendilerSivas’ın Zara ilçesinde merdivenden yaptıkları kızağı arabanın arkasına bağlayıp kayan gençler doyasıya eğlendiler.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber

Türkiye’nin haber yaşam platformu Milliyet Dijital yenilendi!

Uygulama ile devam et, gündemi kaçırma!

Şimdi DeğilHemen Keşfet