Gündem Dolandırırken eğleniyordu!

Dolandırırken eğleniyordu!

27.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

132 bin kişiyi 1.1 milyar lira dolandırıp kaçan ‘Tosuncuk’ lakaplı Çiftlik Bank kurucusunun yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Dolandırırken eğleniyordu

‘Tosuncuk’ lakabıyla tanınan Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın’ın firar etmeden önceki yaşamına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. 132 bin 222 kişiden 1 milyar 139 milyon lira toplayıp yurt dışına kaçan Mehmet Aydın hakkında kırmızı bülten çıkarılmış, vurgunu filmlere konu olmuştu. DHA, Aydın’ın (27) firarından önceki lüks yaşamına dair yeni görüntülere ulaştı.

Haberin Devamı

Tavşan olmuşlar

Ortaya çıkarılan fotoğraflarda, Mehmet ve Sıla Aydın çiftinin, popüler bir sosyal medya uygulamasını kullanarak tavşan oldukları ve dil çıkararak poz verdikleri görülüyor. Bir başka görüntüde, gösterişli açılışlarla Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri tesisleri olacağını vadettiği çiftliklerin birinde buzağıları seven firarinin keyfi yüzüne yansıyor. Çiftlik Bank’tan önce bulaşıkçı olarak çalışan ve rap müziğe ilgi duyan Mehmet Aydın, daha önceki bir videosunda da arkadaşlarına şarkı söylüyordu. l HÜSEYİN COŞKUN DHA