Gündem Domuz avına giderken avlandılar

Domuz avına giderken avlandılar

19.08.2008 - 12:45 | Son Güncellenme:

.

Domuz avına giderken avlandılar

BURSA'nın Keles İlçesi'nde domuz avına çıkan 54 yaşındaki İsmail Özdemir ile 24 yaşındaki İbrahim Yıldız, birlikte ava gittikleri 65 yaşındaki Ramazan Özen ve 43 yaşındaki Sadettin Din tarafından ‘Domuz’ sanılıp öldürüldü. Gözaltına alınan Özen ve Din, ‘Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme neden olmak' suçundan adliyeye çıkartılacak.
Bursa'nın dağlık kesimdeki ilçesi Keles'e bağlı Denizler Köyü'nde oturan İsmail Özdemir, İbrahim Yıldız, Ramazan Özen ve Sadettin Din, dün gece yarısı domuz avlamak üzere köy yakınlarındaki Sarıyer Mahallesi Alan Mevkii'ne gitti. İbrahim Yıldız ile İsmail Özdemir avlanmak üzere farklı yere, Ramazan Özen ile Sadettin Din ise diğer yöne gitti. İddiaya göre Ramazan Özen, duyduğu ses sonucu domuz sanıp silahlarıyla rastgele ateş edince İsmail Özdemir'in ölümüne, İbrahim Yıldız'ın ise ağır yaralanmasına neden oldu. Araç ile Bursa'ya getirilen Yıldız yolda öldü. Geçen yıl evlenen ve önümüzdeki günlerde baba olmaya hazırlanan İbrahim Yıldız ile İsmail Özdemir’in cesetleri otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Soruşturmaya Keles Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Gözaltına alınan Ramazan Özen ile Sadettin Din, ‘Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme neden olmak’ suçundan adliyeye çıkartılacak.