Gündem Doya Doya Moda kim elendi 29 Kasım? Doya Doya Moda haftanın birincisi...

Doya Doya Moda kim elendi 29 Kasım? Doya Doya Moda haftanın birincisi...

29.11.2019 - 13:30 | Son Güncellenme:

Doya Doya Moda haftanın finalinde kim elendi? Doya Doya Moda yarışması çok hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Birbirinden iddialı rakiplerin yarıştığı Doya Doya Moda'da bugün bir kişi yarışmaya veda etti? Haftanın birincisi ve elenen isim belli oldu.

Doya Doya Moda kim elendi 29 Kasım Doya Doya Moda haftanın birincisi...

TV8'in heyecanla takip edilen yarışması Doya Doya Moda ilk haftanın sonuna gelindi. Hafta içi her gün ekrana gelen Doya Doya Moda'da birbirinden iddialı 7 yarışmacı en şık olmak için yarışıyor.

Haberin Devamı

Doya Doya Moda jürisinde Uğurkan Erez, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Gülşah Saraçoğlu yer alıyor.

DOYA DOYA MODA'DA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Doya Doya Moda yarışmasında haftanın kazananı 83 puanla Sündüz oldu. Kemal Doğulu, birinciyi “Keşke Fransızca bilseydim de Sündüz birinci oldu” diyebilseydim sözleriyle duyurdu. Sündüz'e haftanın yıldızını temsil eden bir yıldız kolye armağan edildi. Sündüz’ü 82 puanla Ferdanur yakın takibe aldı.

SÜNDÜZ DURMAZ KİMDİR?

28 yaşındaki Sündüz Durmaz aslen Cezayirli. Evli ve 2 çocuk annesi olan Sündüz Durmaz, eski bir model. 44 bedende olan yarışmacı 84 kilo.

Doya Doya Moda kim elendi 29 Kasım Doya Doya Moda haftanın birincisi...

DOYA DOYA MODA'DA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda yarışmasında heyecan her geçen gün artmaya devam ediyor. Haftanın finalinde Doya Doya Moda yarışmacıları jüriyi etkilemek ve tarzını konuşturmak için yarıştı. Fakat bir isim istenileni veremedi ve yarışmaya veda etti.

Haberin Devamı

Doya Doya Moda yarışmasında bu hafta elenen isim Yaprak Sultan oldu.

YAPRAK SULTAN UZANMAZ KİMDİR?

33 yaşındaki Yaprak Sultan Uzanmaz, gurbetçi bir ailenin moda aşığı kızı. Fuar organizasyonları yapan Sultan Uzanmaz, 44 beden giyiyor ve Türkiye'nin en tarz kadını benim diyor.

Doya Doya Moda kim elendi 29 Kasım Doya Doya Moda haftanın birincisi...