Gündem Düğün magandası suçüstü yakalandı

Düğün magandası suçüstü yakalandı

08.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’da bir düğün konvoyunda pompalı tüfekle havaya ateş açan maganda, bir vatandaşın aracıyla konvoyu takip ederek yolunu kesen sivil polis tarafından yakalandı.

Düğün magandası suçüstü yakalandı

Ferit Zengin -  Sancaktepe’de önceki gün oluşturdukları araç konvoyuyla trafiği tehlikeye düşüren ve havaya ateş açan düğün konvoyu, bölgede görevli sivil polis tarafından durdurulmak istendi. Ancak dur ikazına aldırış etmeden yoluna devam eden konvoyu durdurmak için “Abi gel beraber takip edelim” diyen bir vatandaşın aracına binen polis, konvoydaki silahlı kişiyi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Sancaktepe Eyüpsultan Mahallesi Veysel Karani Caddesi üzerinde önceki gün akşam saat 19.00 sıralarında, oluşturulan düğün konvoyu içerisinde bulunan ve seyir halinde olan bir araç içerisinden havaya rastgele ateş edildiğini gören Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir sivil polis memuru duruma müdahale etmek istedi.

Seçimde görevliydi

Muhtarlık seçimi için görevli olarak bölgede bulunan polis memurunun dur ihtarına uymayan konvoy yoluna devam etti. Ancak bu sırada aracıyla polisin yardımına gelen bir vatandaş, “Abi gel beraber takip edelim” dedi. Vatandaşın aracıyla takibe başlayan polis memuru, konvoyu Fatih Mahallesi’nde durdurdu.

Takip sırasında resmi ekiplerden de destek isteyen sivil polisin çağrısıyla olay bölgesine yönelen devriye ekiplerinin de yardımıyla durdurulan konvoyda bulunan araçlar tek tek arandı. Yapılan aramada konvoydaki bir araç içerisinde bulunan ve havaya ateş açtığı belirlenen Hakan Kurt isimli şüpheli, kullandığı pompalı tüfekle birlikte gözaltına alınıp emniyete götürüldü.