GündemDut yemek için çıktığı ağaçta mahsur kaldı

Dut yemek için çıktığı ağaçta mahsur kaldı

13.05.2010 - 14:51 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş’ta bir kişi, dut yemek için çıktığı ağaçta tansiyonu düşünce itfaiye ekipleri tarafından indirildi.

Dut yemek için çıktığı ağaçta mahsur kaldı

Şeyh Adil Caddesi üzerinde, hamallık yaptığı öğrenilen Bayram Sakar, iş beklediği sırada dut yemek için ağaca çıktı. Bir süre ağaçta kalan Sakar’ın tansiyonu düştü.

Kendi başına ağaçtan inemeyen Sakar, cep telefonu ile polisten yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis geldi.

İtfaiye ekiplerinin merdiven uzatarak aşağıya indirdiği Sakar’a ilk müdahale burada sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

Sakar, daha sonra Yenişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KEŞFETYENİ
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu

Cadde | 07.06.2025 - 08:44

Son dönemin en popüler oyuncularından Kubilay Aka, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını pembeye boyayan Aka, sevgilisi Hafsanur Sancaktutan ile dudak dudağa bir fotoğrafını da sosyal medyada paylaştı.

Yazarlar