GündemEge Denizi'nde düzensiz göçmenlere Yunan zulmü! Türkiye görüntüleri paylaştı

Ege Denizi'nde düzensiz göçmenlere Yunan zulmü! Türkiye görüntüleri paylaştı

30.07.2022 - 15:17 | Son Güncellenme:

Düzensiz göçmenleri Ege Denizi'nde Türk kara sularına iten Yunan tarafı İHa ile böyle görüntülendi. Milli Savunma Bakanlığı o anların görüntülerini de paylaştı.

Yunanistan'ın düzensiz göçmenlere yönelik zulmü devam ediyor. Ege Denizi'nde Yunanistan'ın 2 adet mülteci botunu Türk kara sularına ittiği tespit edildi.

Haberin Devamı

İHA ile görüntülenen anlar sonrası Milli Savunma Bakanlığı da konuyla ilgili açıklama yaptı. Öte yandan göçmenler Türkiye tarafından kurtarıldı. MSB açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

Ege Denizi’nin Çeşme batısında, 29 Temmuz 2022 tarihinde Yunanistan’a ait P-930 sahil güvenlik botu tarafından 2 adet mülteci botu ile düzensiz göçmenlerin Türk kara sularına itildiği Deniz Kuvvetlerimize ait İHA ile tespit edildi.

Durum ivedilikle Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirilerek düzensiz göçmenlerin Sahil Güvenlik unsurları tarafından kurtarılması sağlandı.

KEŞFETYENİ
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı

Cadde | 17.06.2025 - 11:25

Dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber ile model eşi Hailey Bieber arasında sular durulmuyor. Ünlü çift bu kez Instagram yorumlarında birbirine imalı sözler söyledi.

Yazarlar