Gündem En güzel Anneler Günü mesajları! 2018 Anneler Günü hediye seçenekleri...

En güzel Anneler Günü mesajları! 2018 Anneler Günü hediye seçenekleri...

13.05.2018 - 08:50 | Son Güncellenme:

En güzel ve anlamlı Anneler Günü mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. 2018 yılında Anneler Günü 13 Mayıs Pazar gününe denk geliyor, yani bugün kutlanıyor. İşte henüz almamış olanlar için 2018 Anneler Günü hediye seçenekleri...

En güzel Anneler Günü mesajları 2018 Anneler Günü hediye seçenekleri...

En değerlilerimiz için en özel Anneler Günü mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. Tüm dünyada her yıl kutlanan Anneler Günü için hediyesini hala almamış olanlar haberimize göz atabilir.

Haberin Devamı

EN ÖZEL ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

*Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.

*Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

*Anneciğim, hafızamdaki en güzel, en hoş kelime Senin adındır. Sana her seslenişimde sevgim daha da çoğalıyor. Anneler Günü kutlu olsun.

*Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum.

Haberin Devamı

*Gül yüzünden gülücükleri hiç eksik etmeyen biricik anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

*Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum Annem.

ANNELER GÜNÜ HEDİYE SEÇENEKLERİ

-Hediye seçiminde önemli olan annenizin nasıl bir yapıya sahip olduğu ve nerede en çok zaman geçirdiğidir. Örneğin anneniz mutfakta daha çok vakit geçiriyorsa ona özel bir hediye ile başlayabilirsiniz.

-Anneler Günü’ne onu mutlu edebilecek hediyelerden bir tanesi çikolatalı çiçektir. Bu çiçek ile hem mutlu edebilir ve daha sonrasında beraber yiyebilirsiniz.

-Ailenizin ne kadar mutlu bir tablo olduğunu gösterebilmek adına bir fotoğraf albümü de alabilirsiniz.

-Onu mutlu edebilecek hediyelerden bir tanesi de yüzük olabilir. Ona bütçenize göre güzel bir yüzük de hediye edebilirsiniz.

-Annenizin teknoloji ile arası iyi ve cep telefonu eskiyse ona bir telefon dahi hediye edebilirsiniz.

-Ayakkabılar kadınların vazgeçilmezi olarak bilinir. Ona ihtiyacı doğrultusunda çok şık bir ayakkabı bile hediye edebilirsiniz.

-Kitap ise kimileri için tamamen mutluluk kaynağıdır. Kitap okuyarak başka ufuklara açılmak bazıları için mükemmel bir haz kaynağıdır. Ona beğendiği tarzda bir kitap hediye ederek de çok mutlu edebilirsiniz.

-Çanta veya parfüm setlerini de hediye edebileceğiniz listeye ekleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

En güzel Anneler Günü mesajları 2018 Anneler Günü hediye seçenekleri...