Gündem En iyi aksiyon filmleri

En iyi aksiyon filmleri

02.05.2018 - 15:03 | Son Güncellenme:

Aksiyon filmleri, izleyicileri sürekli bir maceranın içinde sürükleyen yapımlardır. Bu tür filmlerde konu inişli çıkışlı anlatıldığı için izleyenlerin zaman zaman kalp atışlarının hızlanması söz konusu olacaktır. Günümüzün en iyi aksiyon filmi nedir, en iyi aksiyon oyuncusu kim, 2018 yılı aksiyon filmleri hangileridir, yeni aksiyon filmi çıktı mı? Merak edenler için işte detaylar...

En iyi aksiyon filmleri

En iyi aksiyon filmi nedir?

Haberin Devamı

Sinemaseverlerin yüreklerini ağzına getiren aksiyon filmleri, her yıl olduğu gibi bu sene de en çok izlenen film türlerinden biri olmuştur. Geçmişten günümüze kadar çekilen birçok film arasından sıyrılarak en iyi IMDB puanına sahip olan aksiyon filmi, American Sniper'dır. Film yönetmeni Steven Spielberg, başrol oyuncusu ise Bradley Cooper'dır. Film 2015 yılı yapımı bir proje olmasına karşın, yeni çıkan filmleri bile gölgede bırakacak kadar çok beğenilmiştir.

En iyi aksiyon filmi oyuncusu kimdir?

Aksiyon filmlerinin heyecanını, izleyicilere en iyi aktaran oyuncu Mark Wahlberg'dir. Kendisi bu zamana kadar birçok filmde yer almış ve oynadığı her film sinema perdelerinde milyonlar tarafından beğenilmiştir. Bu nedenle kendisini en iyi aksiyon filmi oyuncusu şeklinde adlandırmak mümkün olacaktır. Mark Wahlberg'den sonra ise listeyi Bruce Willis, Steven Seagal, Dwayne Johnson ve Jason Statham gibi usta isimler izlemektedir.

Haberin Devamı

2018 yılında çıkan aksiyon filmleri

2018 yılı aksiyon film üretimi açısından oldukça zengin bir sene olmuştur. Bu yıl çıkan filmler arasında en çok izlenen yapım, Proud Marry yani Türkçe karşılığı ile Gururlu Marry filmi olmuştur. Film yönetmeni Babak Najafi'dir. Başrol oyuncusu ise Marry karakterine hayat veren Taraji P. Henson'dır. Yılın en iyi aksiyon filmlerinden olan Gururlu Marry kısa zamanda çok yüksek IMDB puanı alarak, başarısını kanıtlamıştır.

Proud Marry’nin konusu nedir?

Gururlu Marry olarak da bilinen Proud Mary konusu ile dikkat çeken yapımlar arasında yer almaktadır. Filmin başrol oyuncusu olan Taraji P. Henson, organize bir suç çetesinde görev yapan tetikçi rolüne hayat vermektedir. Filmin konusu ise suç çetesinde görev yapan tetikçi Marry'nin başından geçenlerdir.