Gündem Erdi Ünver kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

Erdi Ünver kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

10.03.2017 - 15:29 | Son Güncellenme:

Erdi Ünver, Gönüllüler takımındaki mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor. Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2017'de Ünlüler ve Gönüllüler takımında heyecan üst sıralara tırmanırken, Erdi Ünver yeni oyunlardaki performansı merak ediliyor. Peki Erdi Ünver kimdir? Hayatı ve kariyeri hakkındaki tüm detayları bu haberimizde sizler için derledik.

Erdi Ünver kimdir (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

Erdi Ünver, Survivor yarışmalarında katılım gösterdiği 40 oyundan şimdiye kadar 12 galibiyeti olduğu Tv8'in resmi internet sayfasında belirtiliyor. Erdi Ünver, oyunlarda başarılı olmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya oldukça kararlı olduğu gözlemleniyor. Bizlerde seyirciler için Survivor yarışmacısı Erdi Ünver hakkında merak edilenleri araştırdık. Ada hayatındaki yaşamı, yarışmalardaki performansı ve tüm yeni gelişmeleri bu haberimizden takip edebilirsiniz...

Tv 8 ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2017'de Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı iki dokunulmazlık oyunu için hafta sonu yine karşı karşıya gelecek. Günün sonunda ise haftanın elenen isimleri seçilecek. 4 kişinin elemeye kalacağı Survivor 2017'de bu hafta kimin eleneceği ise şimdiden merak konusu oldu...

Haberin Devamı

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

TV 8 ekranlarında yayınlanan, sekiz kadın sekiz erkeğin Survivor 2017'ye gitmek için yarıştığı Göz6 yarışmasına katılan Erdi Ünver, bu yarıştan erkek takımının şampiyonu olarak ayrılarak Survivor'a gitmeye hak kazandı.

Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor. Ünver, yarışmanın tanıtım bölümünde kendine olan özgüvenini ise şu sözlerle dile getirdi: "Denizleri yaka yaka milyonları Survivor’a götürüyorum."

Haberin Devamı

Survivor’ı psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanımlayan Ünver, Survivor 2017'nin ilk bölümlerinde Kıbrıs'a giderek şampiyon olacağını söyledi.

Survivor'a daha ilk hafta renkli karakteri ile damga vuran Erdi, yarışmanın en çok konuşulan ve tartışılan isimlerinde biri oldu. İlk hafta veda konseyine kalan ve SMS oylaması sonucu yoluna devam eden Erdi Ünver, Survivor'ın üçüncü haftasında da elemeye kalan isimlerden biri olmuş ancak yoluna devam etmişti. Erdi altıncı haftada ise yeniden eleme adayı oldu. Ancak yine elenmeyip Survivor adasında yarışmaya kaldığı yerden devam ediyor..