Gündem Güne kaza haberleriyle uyandık! İki kentten gelen görüntüler kahretti

Güne kaza haberleriyle uyandık! İki kentten gelen görüntüler kahretti

30.03.2023 - 06:23 | Son Güncellenme:

Sabah saatlerinde Erzincan ve Yozgat illerinde meydana gelen kazalarda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Şanlıurfa'dan Trabzon'a giden ve henüz sürücüsü belirlenemeyen yolcu otobüsü Erzincan-Sivas kara yolu Kızıldağ mevkiinde, bölgede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle saat 04.00 sıralarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi.

Haberin Devamı

Kaza da ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 21 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 

Güne kaza haberleriyle uyandık İki kentten gelen görüntüler kahretti

ÖLEN 2 KİŞİNİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Şanlıurfa- Trabzon seferini yapan 61 S 1236 plakalı Turay Turizm'e ait, Fatih Özkan (38) yönetimindeki yolcu otobüsünün devrildiği kazada yaşamını yitiren 2 kişinin kimlikleri belli oldu. Kazada ölenlerin, yolcular Nazlı Ekinci (51) ile Yüksel Zorlu (50) olduğu belirtildi.

21 yaralıdan 8'inin Refahiye Devlet Hastanesi'nde, 13'ünün de Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavileri devam etti.

YOZGAT'TA OTOBÜS KAZASI

Öte yandan bir başka otobüs kazası da Yozgat'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaza Ankara-Yozgat karayolunda da, Yozgat ili Yerköy ilçesi 100. Yıl Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Sivas'tan hareket edip Ankara'ya gitmekte olan Ş.Y. idaresindeki 58 FK 010 plakalı yolcu otobüsü, kar ve buzlanma nedeniyle kontrolü kaybederek yoldan çıktı. İlk belirlemelere göre devrilen otobüsteki 1 yolcu hayatını kaybetti, 25 yolcu yaralandı. Yaralılar Yozgat'daki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haberin Devamı

3 KİŞİ AĞIR YARALI

Yozgat'ın Yerköy ilçesi Ankara-Yozgat karayolunda saat 03.30 sıralarında meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan 25 kişi, kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Güne kaza haberleriyle uyandık İki kentten gelen görüntüler kahretti