GündemEsenyurt'ta dehşet! Takip ettiği kadına önce yumruk attı sonra taciz etti

Esenyurt'ta dehşet! Takip ettiği kadına önce yumruk attı sonra taciz etti

25.03.2025 - 16:28 | Son Güncellenme:

Esenyurt’ta iddiaya göre B.T. (18) isimli şüpheli markette tartışıp takip ettiği E.K.'ye (19) önce yumruk attı ardından da kadını taciz etti. Polis ekiplerinin gözaltına aldığı şüpheli tutuklandı.

Olay, 20 Mart Perşembe günü saat 15.00 sıralarında Akçaburgaz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, B.T. isimli şüpheli markette tartıştığı E.K.'yi bir süre takip etti. E.T. takip edildiğini fark ederek binaya girerek bir süre saklandı.

Haberin Devamı

Şüphelisi ise, kadının binadan çıkmasını bekledi. Şüphelinin gittiğini düşünen kadın binadan çıktı. Bu sırada saldırganın, kadına önce yumruk attığı ardından da E.T.'yi taciz ettiği öne sürüldü. B.T.'nin binadan çıkan E.K.'yi takip ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kadının kamera açısından çıktıktan sonra bağırdığı anlar duyuluyor.

Esenyurtta dehşet Takip ettiği kadına önce yumruk attı sonra taciz etti

Diğer yandan ihbar üzerine polis ekiplerinin gözaltına aldığı B.T., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

KEŞFETYENİ
Bayhan'ın baba acısı! 'Ateş düştüğü yeri yakar'
Bayhan'ın baba acısı! 'Ateş düştüğü yeri yakar'

Cadde | 29.04.2025 - 07:27

Şarkıcı Bayhan Gürhan trafik kazasında hayatını kaybeden babası Sabahattin Gürhan ile ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, 'Ateş düştüğü yeri yakar' dedi.

Yazarlar