Gündem Eski eşini öldürdü ‘kendine kıyamadı’!

Eski eşini öldürdü ‘kendine kıyamadı’!

04.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mersin’de iki çocuğunun annesi Hatice Uysal ve yeni kocasını öldüren Metin Gül, silahını başına dayayarak intihar etmek istedi. Ancak kısa sürede vazgeçen Gül, “Kendime kıyamadım” dedi

Eski eşini öldürdü ‘kendine kıyamadı’

Mersin’de özel bir hastanede güzellik uzmanı olarak görev yapan iki çocuk annesi Hatice Uysal(42), şiddetli geçimsizlik sonucu 49 yaşındaki Metin Gül’den 2012’de boşandı. Genç kadın geçen ağustos ayında da emekli öğretmen Fevzi Uysal(49) ile evlenerek yaşamını birleştirdi. İddiaya göre, Hatice Uysal’ın başka biriyle evlenmesini hazmedemeyen Gül, eski eşinin yeni oturduğu evi tespit ettikten sonra kapıda beklemeye başladı. Gül bir süre sonra sabah sporundan dönen Uysal çiftiyle apartman girişinde tartıştı. Tartışmanın ardından Metin Gül, yanında getirdiği ruhsatsız tabancasıyla Uysal çiftine kurşun yağdırdı.

Polise teslim oldu
Hatice Uysal vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden beş, eşi Fevzi Uysal da vücuduna isabet eden altı kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. Gül daha sonra tabancayı başına dayayarak intihara kalkıştı.
Olay yerine gelen polisin ikna çabaları sonunda Gül, “Kendime kıyamadım” diyerek teslim oldu. Gül’ün olay yerindeki çantasında çok sayıda mektup ile miras belgelerinin bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Çocukları kahroldu
Acı haberi alan Hatice Uysal’ın oğlu Volkan ile kızı Asena cinayetin işlendiği apartmana koştu. Ancak polis tarafından olay yerine yaklaşmaları önlenen genç kadının çocukları bahçe duvarının dışında gözyaşlarına boğuldu. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Hatice-Fevzi Uysal çiftinin cesetleri hastane morguna götürüldü.