Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

30.03.2017 - 10:21 | Son Güncellenme:

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile herkesi ekran başına kilitlemişti. Salı günü yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 64. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Alpaslan'ın yeni planı ne?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Son bölümü ile geçtiğimiz günlerde ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da CIA ile anlaşma yapan Alparslan, Ünal'ı öldürüyor. Reytinglerdeki başarısıyla zirvedeki yerini koruyan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yeni bir oyun oynandığı tahmin ediliyor. Sık sık seyirciyi yanıltmayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal ile Alparslan önceden bir plan kurduğu yeni bölümde belli olacak. CIA ve Avni'ye karşı oynanan bu oyun yeni bölümde nasıl sunuçlanacağı merak konusu oldu...

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu’nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile 4 Nisan 2017 Salı akşamı Atv'de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Masa dağılmak üzere! Masanın etrafındakiler hatalarının bedelini örgütle savaşmak zorunda kalarak ödüyor. Simsar Cemil'e düzenlenen baskının sonuçları ağır olur. Ava giderken avlanan masa üyelerinden Ender'in korktuğu başına gelmiştir. Herkesi bitirme planlarında eylemlerine ara vermeyen Avni ve Cemil silah ticaretinde tekel olma yolunda birlikte hareket etmeye devam ederler. Hızır'ın ise sabrı taşmaktadır.

Avni'yi örgüte karşı birlikte hareket etmeye yanaşmazsa öldürmekle tehdit eder. Bunun için ilk isteği düşmanlarını köşeye sıkıştı?rabileceği bir adrestir. Ünal'ın derdi de hem CIA tarafından korunan hem de İstihbaratta eli kuvvetli olan Avni'yi bitirmektir. Böylece eski gücüne tekrardan sahip olabilecektir. CIA ile bir araya gelen Alp ile Ceylan oynadıkları tehlikeli oyunda çok önemli bir noktaya gelirler. Kimin kazanacağını kestirmenin güç olduğu bu kumarın sonunda kaybedeni feci bir son beklemektedir. Alparslan, Ünalı öldürdüğü gösteriliyor. Fakat Alparslan'ın bu hareketi CIA'e karşı bir oyun olduğu tahmin ediliyor...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM - İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ