Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hızır Ali oyun mu oynadı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hızır Ali oyun mu oynadı?

26.12.2017 - 09:58 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. yeni bölümüyleyine nefesleri kesti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Hızır'a pazarlık teklifi izleyenleri şaşırttı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Hızır Ali oyun mu oynadı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü yine çok heyecanlı geçti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. yeni bölüme Hızır'ın pazarlık teklifi damgasını vurdu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 86. BÖLÜM FRAGMAN

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 86. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır Çakırbeyli, Nevzat'ın ölümü üzerine planlar yaparken, Ömer'in işlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak hamlesi hanede bomba etkisi yaratır. Nevzat'ın bu durumu lehine kullanabileceği aşikardır; fakat Hızır'ın, ailesi üzerinden bir pazarlık yapması söz konusu bile değildir. Bir an önce harekete geçme arzusunda olan Hızır, kimin yanında olacağını, kimin karşısında duracağını görmek için masayı toplar. Ünal Kaplan'ın Nevzat ile yaptığı görüşme masada etkisini gösterecektir. Dostlukların sorgulanacağı toplantının sonunda Çakırbeyliler kendilerini Nevzat'ın namlusunun ucunda bulurlar. Tüm bu yaşananlar ya bir sona ya da yeni bir dönemin başlangıcına neden olacaktır.