Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuyla bomba gibi dönüyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuyla bomba gibi dönüyor!

23.08.2017 - 17:12 | Son Güncellenme:

ATV'nin geniş kitleye sahip dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonuyla başlıyor. Büyük bir prodüksiyona sahip dizi ekibi can alıcı son bölümüyle sezon finali yapmıştı. Şimdilerde ise yeni bölümlerini merakla bekleyen hayranları için müjde! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Eylül ayında yeni sezonuyla izleyici karşısında olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuyla bomba gibi dönüyor

Yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesinin anlatıldığı dizide heyecan hiç eksilmiyor. Her karakterine ayrı bir hayranlık besleyen izleyici, diziyi adeta ailelerinden bir parça olarak gördüler. Geçen sezon yüksek bir başarı yakalayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden benzer başarı, bu sezonda da bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda yeni bölümleriyle Eylül'den itibaren ATV'de..

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Hızır'ın masayı ve mafya işlerini bırakma kararı herkeste şok etkisi yarattı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON FRAGMAN

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuyla bomba gibi dönüyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde Hızır, kendisi ve ailesi için büyük tehdit olan iki kişiyi ortadan kaldırmak istemektedi. Yoksa istediği huzuru bulamayacaktır. Bunlardan ilki Rüstem'dir. Hızır, Rüstem'i masa toplantısında kafasına sıkarak öldürür. Geriye ise eski istihbaratçı Kaçak Serkan kalmıştır. Serkan'a ise bir tuzak kurar ve içine çeker. Hızır Çakırbeyli, kendisi için canını feda eden Vehbi'nin ölümünden sonra eve kapanır. Abisinin yadigarının kaybı Hızır'a çok ağır gelmiştir. Serkan'ın verilen görevi yerine getirememesi Rüstem'in planlarını sekteye uğratmıştır. Her ne kadar bir an önce kaçıp gitmek istese de işini tamamlamak zorunda bırakılır. Son hamlesi için Hızır'ın evden çıkmasını kollayan Serkan kurduğu tuzakla ava gittiğini zannederken av olacaktır.

Haberin Devamı

Ünal Kaplan masasındaki kan davasının bitmesi adına Rüstem ile bir kez daha karşı karşıya gelir. Düşmanlıklarını ilan eden iki masa lideri birbirlerine rest çekerler. CIA tarafından gücünü kaybeden Rüstem geri adım atmayarak meydan okumaya devam edecektir. Meryem'in yeni görevi Hızır'ı ve gittikçe büyüyen ailesini ayakta tutmaktır. Aldığı son darbeden sonra kolay kolay kendine gelemeyecek olan Hızır'ın aklında tüm işleri ailenin diğer erkeklerine bırakıp gitmek vardır. Ceylan da kendisi için aynı şeyi arzular. Artık biraz huzur bulmak herkesin hakkıdır. Hızır, Serkan ve Rüstem'den kurtulunca masayı bıraktığını ve işlerini kardeşlerine ve oğluna devrettiğini söyler. Herkesi şok eden bu hareket sonrasında Hızır, hayatının geri kalanını ailesi ile birlikte beladan uzak geçirmek için yola çıkar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda Hızır, yeniden masaya dönecek mi? Eğer dönerse nasıl dönecek, dönmesine ne sebep olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda hangi oyuncular yer alacak? Bu soruların cevapları merakla bekleniyor.

Haberin Devamı