Gündem 'Annemle ilişkisi var' dedi, ev sahibini öldürdü! Dehşet bununla bitmedi

'Annemle ilişkisi var' dedi, ev sahibini öldürdü! Dehşet bununla bitmedi

29.12.2023 - 10:42 | Son Güncellenme:

Afyonkarahisar'da bir kişi, tartıştığı ev sahibini silahla öldürdükten sonra intihar etti. Korkunç olayla ilgili ilk bilgiler de ortaya çıktı.

Annemle ilişkisi var dedi, ev sahibini öldürdü Dehşet bununla bitmedi

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Taner C. (29), annesiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği ev sahibi Yüksel Korkmaz'ı (65) tabancayla öldürüp, intihar etti.

Haberin Devamı

ANNESİYLE İLİŞKİ İDDİASI

Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesinde Taner C., annesiyle ilişki yaşadığı iddia edilen, aynı zamanda ev sahibi olan Yüksel Korkmaz ile dün saat 21.30 sıralarında tartıştı.

Annemle ilişkisi var dedi, ev sahibini öldürdü Dehşet bununla bitmedi


DEHŞET ANLARI

Büyüyen tartışmanın ardından Taner C., tabancayla önce Yüksel Korkmaz'ın, ardından da kendi başına ateş etti. Yüksel Korkmaz ve Taner C. kanlar içinde yere yığıldı, ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İncelemede, Yüksel Korkmaz ile Taner C.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler morga konulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Annemle ilişkisi var dedi, ev sahibini öldürdü Dehşet bununla bitmedi

UZMAN ÇAVUŞ, BİRLİKTE YAŞADIĞI KADINI ORMANA GÖTÜRÜP, 10 EL ATEŞ EDEREK ÖLDÜRDÜ

Öte yandan Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D. (32), dini nikahla birlikte yaşadığı Yeliz Yolcuoğlu'nu (40) evinin yakınındaki ormana götürüp, tabancayla 10 el ateş ederek öldürdü. 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp durumu bildiren Muhammet D., 2 tabancasıyla birlikte gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, akşam saatlerinde Çaycuma ilçesi Muharremşah köyünde meydana geldi. Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D., dün izin alarak, dini nikahla birlikte yaşadığı Yeliz Yolcuoğlu ile birlikte memleketi Zonguldak'a geldi. Muhammet D. ile Yolcuoğlu arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Bunun üzerine Muhammet D., Yolcuoğlu'nun evlerinin 150 metre yukarısındaki ormana götürdü. Uzman çavuş, burada Yolcuoğlu'nu tabancayla 10 el ateş etti. Boyun ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan kadın kanlar içinde kalırken, Muhammet D. ise olay yerinden uzaklaştı.

Annemle ilişkisi var dedi, ev sahibini öldürdü Dehşet bununla bitmedi

112'Yİ ARADI

Bir süre sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan Muhammet D., birlikte yaşadığım 'Yeliz Yolcuoğlu'nu öldürdüm' diyerek kendini ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan kontrolde Yolcuoğlu’nun olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Muhammet D. ise 2 tabancasıyla birlikte jandarma tarafından gözaltına alındı. Yolcuoğlu’nun cansız bedeni, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Haberin Devamı

Öte yandan, Yolcuoğlu ve Muhammet D.'nin 2019'dan bu yana beraber oldukları, 3 yaşında da erkek çocuklarının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından sürdürülüyor.

Yazarlar