Gündem Fazilet Hanım ve Kızları 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Fazilet Hanım ve Kızları 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

05.05.2018 - 09:01 | Son Güncellenme:

Fazilet Hanım ve Kızları dün akşam 45. bölümü ile ekrana geldi. İlgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde Sinan'ın intikam oyunu dikkat çekti ve ortalık karıştı. Peki Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 46. yeni bölümünde neler olacak? İşte fragman...

Fazilet Hanım ve Kızları 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

STAR TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları dün akşam son bölümü ile oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Fazilet Hanım ve Kızları 46. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 45. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan, hafıza kaybı yalanıyla sonuçları herkes için yıkıcı olacak olan intikam oyununun ilk adımlarını atar. Sinan’ın durumu, Hazım’ı Yağız ve Hazan’la bir kez daha karşı karşıya getirir. Yağız, kardeşi uğruna Hazan’ı bir kez daha yaralamak zorunda kalırken, Sinan’ın hedefinde sadece Hazan değil, Fazilet de vardır. Sinan’ı görmek isteyen Kerime’nin baskısı altında bunalan Hazım’ın bir anlık tedbirsizliği Yağız’ın var gücüyle Kerime’nin peşine düşmesini sağlar. Yağız, adım adım büyük gerçeğe yürürken Sinan’ın tehdidine boyun eğmek zorunda kalan Fazilet ise, kızını elleriyle ateşe attığından habersiz, kendini Sinan’ın planlarının bir parçası olarak bulur.

Haberin Devamı

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 46. YENİ BÖLÜM FRAGMANI