Gündem‘Fetullah Gülen’i cumhurbaşkanı yapacaktı’

‘Fetullah Gülen’i cumhurbaşkanı yapacaktı’

10.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eski Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral, TBMM 15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’nda şunları söyledi:

‘Fetullah Gülen’i cumhurbaşkanı yapacaktı’

DEŞİFRE EDİLMELİYDİ: Raporu (1999) hazırlarken karşımızda kendini dini motiflerle kamufle eden, kin ve nefret duygularına sahip olmasına karşın alçak gönüllü görünen, tehlikeli biri vardı. Halkımız uyarılmalıydı.
CUMHURBAŞKANI YAPACAKTI: O dönem Genelkurmay Plan ve Prensipler Başkanı olan Korgeneral Reşat Turgut, ‘Eğer o rapor elimizde olmasaydı, Ecevit bize Fetullah’ın cumhurbaşkanlığını dayatacaktı’ dedi.
GÜLEN, ABD’Yİ KULLANIYOR: Gülen ve bağlıları ABD ve CIA’yı kullanmıştır.
YILMAZ DURDURDU: Gülen hareketiyle ilgili çalışma yapmak istediğimde, Başbakan Mesut Yılmaz, ‘sakın ha Ecevit böyle bir çalışma yaptığını duyarsa hükümeti yıkar’ dedi. Durdurdum.

KEŞFETYENİ
Sürpriz haber! Evlilik yolunda ilk adımı attı
Sürpriz haber! Evlilik yolunda ilk adımı attı

Cadde | 13.06.2025 - 11:13

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Dua Lipa, aktör Callum Turner ile nişanlandı.

Yazarlar