Gündem Flakka nedir? Flakka uyuşturucu mudur?

Flakka nedir? Flakka uyuşturucu mudur?

30.04.2018 - 12:14 | Son Güncellenme:

Başta Amerika olmak üzere birçok ülkeye kısa sürede yayılan ve acı hissini ortadan kaldıran fFlakka insanı zombiye çeviriyor. Diğer adı zombiye çeviren uyuşturucu olan flakka kısa sürede dünyanın birçok yerinde görüldü. Flakka nedir ve kullananlar flakka bağımlılığından kurtulabilir mi?

Flakka nedir Flakka uyuşturucu mudur

Flakka nedir ve ilk nerede görüldü?

Haberin Devamı

İlk olarak Amerika da ortaya çıkan flakka vakası, kısa sürede tüm dünyada farklı görüntülerle karşımıza çıkıyor. Kullanıldığında acı hissini ve düşünce yeteneğini ortadan kaldıran flakka, kullanan kişileri ölüme kadar götürmektedir. İnsanlıktan çıkaran ve uyuşturucu etkisi olan flakka, kullanımı nedeni ile dünyada birçok kişi hayatını kaybetti. Flakka ilk olarak ABD’de ortaya çıktı. İnsanı yamayama çeviren ve zombi gibi acı hissini ortadan kaldıran flakkanın ülkemize geldiği de söyleniyor.

İnsanları yamyama dönüştüren uyuşturucu

Dünyanın birçok bölgesinden gelen görüntülerde insanları yamyama dönüştürdüğü ve kendini kontrol edemediği görülen insanların kendilerine nasıl zarar verdiğini videolardan görmekteyiz. Flakka ilk olarak ABD’de ortaya çıktı. İnsanların etlerini yediren ve karşısındaki insana saldıran bu kişiler, hiçbir acı hissi olmadığı için son derece tehlikelidirler.

Haberin Devamı

Flakka neden insanları zombiye dönüştürüyor?

Rusya menşeili bu uyuşturucu ilk olarak Amerika’da görüldü. Uyuşturucuyu içen insanların zombi gibi davrandığı ve sağa sola bilinçsiz bir şekilde koşturdukları görülüyor. Etrafta kim varsa saldıran bu kişilerin insanları yediği de görülen vakalara arasında. Kısa sürede Amerika’da yaygınlaşan bu uyuşturucu, insanlığı tehlikeye sokacak etkilerinin olması nedeni ile birçok kişi tarafından endişe ile takip ediliyor.

Flakkanın içinde ne var?

Zombi hapı olarak bilinen bu uyuşturucunun içerisinde yer alan kimyasal sentetik uyuşturucu ile garip davranışlar sergileyen insanlara dönüştüren flakka kimyasal sentetik uyuşturucu madde ile elde ediliyor. Sentetik uyuşturucu diğer uyuşturucu maddelerine alternatif olarak üretildi fakat etkileri dehşet verici boyutlara geldi. Dünyada birçok kişinin kullanması ile çok tehlikeli sonuçların ortaya çıkmasından endişe ediliyor.