Gündem Fulden Uras kimdir? Fulden Uras'ın sağlık durumu...

Fulden Uras kimdir? Fulden Uras'ın sağlık durumu...

02.09.2018 - 14:45 | Son Güncellenme:

Fulden Uras kimdir? Fulden Uras'ın sağlık durumu nasıl? Sorularının yanıtı merakla araştırılıyor. Meme kanseri teşhisi konulan Fulden Uras, gündemde büyük yankı uyandırdı. İşte güzel ve başarılı sanatçı Fulden Uras hakkında merak edilen bilgiler...

Fulden Uras kimdir Fulden Urasın sağlık durumu...

Fulden Uras Instagram hesabından sağlığıyla ilgili açıklamada bulundu. 10 senede 11 kere ameliyat olan Fulden Uras’a rutin kontrolleri için gittiği hastanede meme kanseri teşhisi konuldu. Yarın bıçak altına yatacak olan şarkıcı, “Sağ göğsümün tamamı, sol göğsümün bir kısmı alınacak. Benim için dua edin” dedi.

Haberin Devamı

FULDEN URAS INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYINIZ

FULDEN URAS KİMDİR?

6 Haziran 1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelen sanatçının babası eski bürokrat Mutlu Otman’dır. Babasının onu ve 2 kız kardeşini terk ettiğinde 13 yaşındadır. Annesini geçtiğimiz Temmuz ayında kaybetmiştir.

Şarkıcı Petek Dinçöz’ün kuzeni olan Fulden Uras lisede okurken katıldığı yarışmada yüz güzeli seçilmiştir. Oyunculuk kariyerine 1986 yılında Şemsi İnkaya ile başrolü paylaştığı “Ah Bu Kadınlar” adlı sinema filmiyle adım atmıştır. 80 ve 90’lı yıllarda pek çok filmde rol alan Fulden Uras Üç Arkadaş, Dağ Çiçeği, Yalnızız, Ana Yüreği gibi dizilerde de bulunmuştur. 1991 yılında assolist olarak sahneye çıkmaya başlamıştır.

Uzun yıllar ekranlara ve albümlere ara veren oyuncu 2016 yılında bir TV filmi olan Makas adlı yapımla seyirciyle buluşmuştur. Uzun yıllardır bağırsak kanseriyle mücadele eden sanatçı geçtiğimiz gün göğsünde 11 saat içinde büyüyen bir kitle nedeniyle ameliyata alınmıştır.

Haberin Devamı

Yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle de takdir kazanan Fulden Uras, kelebek hastalığı bulunan çocuklar için yardım kampanyası yürüten “Hayaller Gerçek Olsa” adlı derneğin başkanıdır.

Albümlerinden bazıları;

Belliydi Zaten, Bensiz Olsun, Cici, Nelere Dayandı Bu Yürek, MSN, On

Fulden Uras kimdir Fulden Urasın sağlık durumu...